Bedrijfsruimte Drenthe

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Drenthe?

U kiest met Drenthe voor rust, dynamiek en creatief ondernemerschap. Daarnaast zijn duurzaamheid en kennis zeer belangrijke begrippen. In de provincie Drenthe bieden wij kantoorruimte aan in Assen en Meppel. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Drenthe. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Drenthe?

In Drenthe staan zaken als onderwijs en investeringen in het innovatieve ondernemerschap hoog op de agenda en is er aandacht voor duurzaamheid en kennis. Het aantal startende ondernemers ligt in in deze provincie dan ook boven het landelijke gemiddelde. Drenthe grenst voor een deel aan Duitsland, waardoor zowel nationale als internationale handel mogelijk is.

Drenthe staat bekend om onder andere het TT-Circuit in Assen, Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen, Dierenpark Emmen en de hunebedden. Een groot voordeel van Drenthe ten opzichte van de andere provincies is dat er weinig tot geen filevorming is en de rust die de provincie uitstraalt. Dit laatste staat echter haaks op het drukke en snelle leven in de grote steden. Het is dan ook zeer interessant voor bedrijven om zich in Drenthe te vestigen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 175 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.