Bedrijfsruimte Gelderland

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Gelderland?

U kiest met Gelderland voor zekerheid met een groeiende economie. In de provincie Gelderland bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Apeldoorn, Arnhem, Ede, Veenendaal en Zaltbommel. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Gelderland. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Gelderland?

Gelderland heeft door de geografische ligging van de provincie profijt van zowel de Randstad als Duitsland. Hierdoor is zowel nationale als internationale handel zeer eenvoudig. Met het Pact Arbeidsmarkt over de Grens wordt er samengewerkt met grensregio’s in Duitsland om de arbeidsmarkt te verbeteren. Zo kan een overschot van goed opgeleid personeel uit Duitsland in Gelderland een tekort opvullen en vice versa, wat de economie ten goede komt.

Gelderland staat bekend om onder andere Paleis het Loo en de Apenheul in Apeldoorn, het Dolfinarium in Harderwijk, Burgers Zoo in Arnhem en het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek. In de Veluwe draait de economie voor een groot deel op toerisme en recreatie. Er wordt hard gewerkt om de Veluwe weer op nummer 1 als toeristisch gebied in Nederland te krijgen. Gelderland is door het zeer gunstige ondernemersklimaat interessant voor bedrijven om zich in te vestigen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 175 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.