Bedrijfsruimte Zeeland

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Zeeland?

U kiest met Zeeland voor een rustige omgeving net buiten de Randstad. De provincie groeit in het aantal gevestigde bedrijven. In de provincie Zeeland bieden wij bedrijfsruimte aan in Hulst. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Zeeland. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Zeeland?

In Zeeland ligt de focus van de economie voornamelijk op de vrijetijdsbesteding en de havens. Niet alleen nationale, maar ook internationale bedrijven hebben zich de afgelopen jaren in de havengebieden gevestigd. Dit heeft er mede voor gezorgd dat de steden in Zeeland zijn gaan groeien en er nu voldoende ruimte is voor nieuwe bedrijven. Daarnaast heeft Zeeland innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Om deze redenen is het voor bedrijven extra aantrekkelijk om zich in Zeeland te vestigen.

Zeeland staat bekend om onder andere de Deltawerken, Concert at Sea en het Watersnoodmuseum nabij Zierikzee. Water staat in deze provincie centraal, zowel in het bedrijfsleven als in de vrijetijdsbestedingen. De rust die Zeeland uitstraalt is een ideale werkomgeving en daarom uitermate geschikt om hier een bedrijfsruimte te huren.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 175 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.