Bedrijfsruimte Zuid-Holland

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Zuid-Holland?

U kiest met Zuid-Holland voor de grootste economie van Nederland. U bent altijd verzekerd van een stabiele economie. In de provincie Zuid-Holland bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Zuid-Holland. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Zuid-Holland?

Zuid-Holland is één van de drie provincies die samen goed zijn voor ruim 50% van de Nederlandse economie, waarvan Zuid-Holland 21% voor haar rekening neemt. De branches die in de provincie Zuid-Holland hoogtij vieren zijn afhankelijk van de af- en aanvoer van goederen in de grootste haven van Europa in Rotterdam. Hierdoor staat niet alleen de provincie, maar ook het hele land, bekend als een uitstekende plek om handel te drijven.

Zuid-Holland staat bekend om onder andere het Binnenhof en Scheveningen in Den Haag, de haven en Erasmusbrug in Rotterdam en bloemententoonstelling Keukenhof in Lisse. De veelzijdigheid die de provincie door de vruchtbare economie heeft, is een goede reden om een bedrijfsruimte te huren in Zuid-Holland.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 175 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.