Bedrijfsruimte Flevoland

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Flevoland?

U kiest met Flevoland voor economische groei. De jongste provincie van Nederland werkt aan een veelzijdige, dynamische en sterke economie die volop in beweging is. In de provincie Flevoland bieden wij kantoorruimte aan in Almere. Dit gebouw is goed bereikbaar en ligt dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Flevoland. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Flevoland?

Met slechts zes gemeentes heeft Flevoland nog genoeg ruimte over om te groeien. Het bedrijfsleven krijgt dan ook volop kansen om initiatief te nemen. Om de economie te versterken helpt Flevoland door de overheid, het bedrijfsleven en kennis- en onderwijsinstellingen te laten samenwerken. Daarnaast staat duurzaamheid erg hoog in het vaandel en wordt er aangestuurd op een biobased economie.

Flevoland staat bekend om onder andere lucht- en ruimtevaartmuseum Aviodrome en de Bataviawerf met daarnaast Fashion Outlet Centre Bataviastad in Lelystad en attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen. De vrijetijdseconomie wordt gestimuleerd door middel van een aantrekkelijk aanbod van cultuur en en sport. Met gunstige vestigings- en ontwikkelingsmogelijkheden is het voor bedrijven dan ook zeer aantrekkelijk om zich in Flevoland te vestigen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 175 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.