Bedrijfsruimte Friesland

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Friesland?

U kiest met Friesland voor duurzaamheid. De provincie doet er alles aan om de combinatie natuur, mens en economie een uitstekende toekomst te geven. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Friesland. Klik op de foto voor meer informatie over een pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Friesland?

Friesland heeft een enorm waternetwerk met meer kilometers aan waterwegen dan autowegen. Tevens zijn er goede verbindingen met verschillende luchthavens en spoornetwerken. Bedrijven profiteren hiervan door de eenvoudige af- en aanvoer van goederen. Daarnaast is Friesland een provincie waar toerisme en recreatie centraal staat. Met name sporten op en rond het water zijn erg populair.

Friesland staat bekend om onder andere ijsstadion Thialf in Heerenveen, zeilevenement Sneekweek nabij Sneek, de Afsluitdijk en de Elfstedentocht. Hoewel de economie van Friesland op het platteland voornamelijk op de agrarische sector draait, kunnen bedrijven in andere sectoren in de steden van de provincie terecht. Het is dan ook zeer interessant voor bedrijven om zich in Friesland te vestigen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 175 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.