Bedrijfsruimte Groningen

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Groningen?

U kiest met Groningen voor duurzaamheid. Het belang voor zowel de aarde als de mens en de economie staat voorop. In de provincie Groningen bieden wij kantoorruimte aan in Groningen. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Groningen. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Groningen?

In Groningen staat duurzaamheid centraal. Door middel van een goede samenwerking tussen het bedrijfsleven, de overheid, de hogescholen en de Rijksuniversiteit Groningen wordt de concurrentiepositie van deze provincie op het gebied van duurzaamheid versterkt. Tevens heeft Groningen een belangrijke grens met Duitsland, waardoor er veel internationale handel plaatsvindt met de oosterburen.

Groningen staat bekend om onder andere de zeehondencrèche in Pieterburen, congres- en expositiecentrum MartiniPlaza en de Martinitoren in Groningen en vestingdorp Bourtange nabij Vlagtwedde. Delfzijl is met de haven een belangrijke stad voor Groningen, waar een groot deel van de goederen aan- en afgevoerd worden. Groningen is mede hierdoor zeer interessant voor bedrijven om zich in te vestigen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 175 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.