Keynes Club

Enjoy work in in our buildings: a carefree way of doing business in Keynes Club Amsterdam

 

Databas:  “Voor de Databas consultants is de Keynes building een fijne kantoorruimte met zakelijke uitstraling en aantrekkelijke gemeenschappelijke ruimtes, perfect bereikbaar met de auto, met ruime parkeermogelijkheden en tegen een concurrerende prijs.” www.databas.nl

Merin maakt het haar klanten graag comfortabel zodat u zich kunt richten op uw organisatie. In de Keynes Club Amsterdam Zuidoost hebben wij allerlei faciliteiten die dit mogelijk maken samengebracht. In de Keynes Club  kunt u kantoorruimte huren, vergaderen, sporten, een broodje eten en heerlijke koffie drinken. Er is alle ruimte om hard te werken, maar ook om te ontspannen. Dit allemaal voor een vaste prijs!

Dynamisch vergaderen

De Keynes Club heeft drie vergaderruimtes. Alle ruimtes zijn voorzien van een presentatiescherm, whiteboard en wifi. In de Dollar Room kunt u actief en informeel vergaderen aan een hoge tafel. In de Lounge Room ontspannen bijpraten of brainstormen. De Board Room is comfortabel met een grote ronde tafel.

Lekker eten en drinken

In het restaurant van Keynes Club kunt u genieten van een lekkere kop koffie en uitgebreid lunchen. Of zelf een boterham smeren. Er zijn heerlijke verse sappen, luxe belegde broodjes en soep. Het menu is elke dag en elke week anders. Ook verzorgen wij graag uw borrel.

Sportieve start van de dag

Voor, tijdens of  na het werk even sporten? Op de begane grond , naast de Dollar Room, is een fitnessruimte. Keynes Club leden kunnen hier gratis gebruik van maken.

En werkruimte

In de Keynes Club is naast al deze faciliteiten ook nog werkruimte beschikbaar. Verdeeld over de tweede, derde en vijfde verdieping hebben wij ruimte beschikbaar waar u zich volledig op uw core business kunt focussen. In overleg kunnen wij deze ruimte geheel naar wens opleveren. Daar faciliteren wij graag in.

Kijk ook op www.keynesclub.nl

Hogehilweg 8, Amsterdam

Alle faciliteiten onder een dak!

Bel of mail mij voor een rondleiding.