Mode

High quality showrooom, warehouse rent

JOSH V

De kracht van een verrassende locatie.

In de tijd dat ik model was moest ik voor een casting een keer naar een agentschap in Amsterdam Zuidoost. Toen ik voor de deur stond dacht ik: ‘Wat een plek voor een modelabel’. Eenmaal binnen dacht ik: ‘Wauw’. Het verschil tussen buiten en binnen was enorm. Dat heb ik altijd onthouden. En zo’n locatie is ook klantvriendelijk: goed bereikbaar en parkeren is gratis. Dat vind je niet in de binnenstad.

 

Mogelijkheden die je elders niet vindt.

Toen ik zelf een label begon wist ik dat ik dat ook wilde: een klantvriendelijke plek en zoveel mogelijk contrast tussen binnen en buiten. Via merin kwam ik hier terecht. Toen ik binnenkwam zag ik een grote lege loods. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Dit wordt hem niet’. Tot ik bij de buren binnenkeek, die hadden Piet Boon gevraagd voor het interieur. Ik zag ineens welke geweldige mogelijkheden de ruimte bood.

 

Ik heb mijn eigen droomplek gerealiseerd.

Ik ben met Van Egmond Totaal Architectuur gaan kijken en heb uitgelegd hoe ik het voor me zag. Hoe ik het wilde. Het was een stevige investering, maar het is een geweldige showroom geworden. Elke ochtend als ik binnenkom denk ik: ‘Wauw’. Het meest trots ben ik op de lange gang waar je door binnenkomt: net een catwalk. En het mooie is: ik heb nu een topshowroom met de huur van een loods.

Bekijk de collectie op www.joshv.com

Showroom: Keienbergweg 34, Amsterdam

Neem voor meer informatie contact op met Client Relationship Manager: