Amerikastraat 3 Blauw Kobalt kantoorruimte

Amerikastraat 3

Den Bosch

59 m²

€ 140,-/m²


Amerikastraat 3
Den Bosch

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 59 m²
Vanaf 59 m²
Parkeerplaatsen €350,- per jaar
Huurprijs € 140,-/m²

Kantoorruimte in KOBALT – BLAUW: Amerikastraat 3

Kobalt is een van de vier gebouwen van het BLAUW complex, waar flink verbouwd is. In BLAUW kunt u terecht voor heerlijke koffie, broodjes en andere lekkernijen. Hutten voegt de gezonde culinaire invullingen toe en tilt het niveau van gastvrijheid naar een uitzonderlijk hoog niveau.

Vergaderen in BLAUW

In BLAUW kunt u ook vergaderen in een van de mooie vergaderruimtes op de begane grond. BLAUW maakt onderdeel uit van de Merin boetiekkantoren. Kijk voor meer impressies op www.blauw073.nl

Merin boetiekkantoren

Merin boetiekkantoren zijn werkplekken waar je met plezier naar je werk gaat. Onze boetiekkantoren zijn comfortabel, eigenzinnig en dynamisch. En altijd uniek. Ze zijn zo ingericht dat je in beweging komt. Je mensen ontmoet en geïnspireerd wordt door de ruimte en door levendigheid om je heen.

Beschikbaarheid

Op de begane grond kan Merin een kantoorruimte aanbieden van 59 m². Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het creëren van de ideale werkplek voor uw organisatie tijdens een persoonlijke rondleiding.

Inspiratie

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Restaurant
  • Vergaderfaciliteiten
  • Parkeergelegenheid

Kaart

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt direct aan de op- en afritten van de A2 en dichtbij de A59. Op loopafstand is een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar NS station 's Hertogenbosch Centraal.

Uw contactpersoon

Danielle Bevers

Client Relationship Manager Eindhoven


aanvraag@merin.nl