Amsterdam Vogelstruys vergaderen

Hullenbergweg 278-308

Amsterdam

1.503 m²

€ 175,-/m²


Hullenbergweg 278-308
Amsterdam

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.503 m²
Vanaf 469 m²
Parkeerplaatsen € 1.950 per jaar
Huurprijs € 175,-/m²

Werken op een topplek in Amsterdam

Het moderne kantoorgebouw Vogelstruys ligt in Amsterdam Zuidoost aan de Hullenbergweg 278-308. Met een representatieve entree, een centrale receptie en een restaurant op de begane grond, is Vogelstruys van alle gemakken voorzien. In het gebouw zitten verschillende topbedrijven zoals Capgemini en op het eigen parkeerterrein is er voor u en uw klanten meer dan voldoende parkeergelegenheid. In de nabijheid van het kantoor bevinden zich vele winkels en eetgelegenheden in winkelcentrum Amsterdamse Poort. Ook de IKEA en de Woonboulevard Villa Arena zijn op korte afstand te vinden.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er 1.018 m² kantoorruimte beschikbaar op de derde verdieping. Deze ruimte is verdeeld over verschillende units, variërend van 469 m² tot 549 m² voor € 165,- per m². Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden, neem voor meer informatie contact met ons op via aanvraag@merin.nl.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in ons inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Centrale receptie
  • Vergaderfaciliteiten
  • Parkeerfaciliteiten
  • Restaurant
  • Liften

Kaart

Bereikbaarheid

Het Vogelstruys gebouw bevindt zich vrijwel direct naast de afslag A9. Ook via de A2 en A10 is Vogelstruys goed bereikbaar. Parkeren is mogelijk op eigen terrein.

Voor reizigers met het openbaar vervoer liggen bus, trein (Station Bijlmer-Arena) en metro (halte Bullewijk) slechts op enkele minuten loopafstand.

Uw contactpersoon

Wouter Beeldman

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl