Johnny River kantoorruimte

Joan Muyskenweg 22

Amsterdam

€ 195,-/m²


Joan Muyskenweg 22
Amsterdam

Type Kantoorruimte
Beschikbaar
Vanaf
Parkeerplaatsen € 2.250 per jaar
Huurprijs € 195,-/m²

Kantoorruimte in Johnny River Amsterdam

Who’s Johnny?

It’s just that when you can smile, have fun, sit back and enjoy, you will work better, have more success, brighter ideas. Everyday. It’s that simple.

Johnny River is één van de Merin boetiekkantoren. Johnny River is de nieuwe naam voor het gebouw aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam. Het gebouw is grondig opgeknapt. Op de begane grond vind je nu een koffiebar, een gezellig restaurant, gezamenlijke vergaderfaciliteiten en een lobby waar je heerlijk kunt werken. Het gebouw biedt vele mogelijkheden. Er zijn grote, flexibel in te delen vloeren beschikbaar. Gasten van Johnny River kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten.

Merin boetiekkantoren zijn werkplekken waar je met plezier naar je werk gaat. Onze boetiekkantoren zijn comfortabel, eigenzinnig en dynamisch. En altijd uniek. Ze zijn zo ingericht dat je in beweging komt. Je mensen ontmoet en geïnspireerd wordt door de ruimte en door wat er gebeurt.

Beschikbaarheid

Op dit moment is de beschikbaarheid in het Merin boetiekkantoor Johnny River onder voorbehoud. Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Kijk voor meer impressies op www.johnnyriver.nl 

Of neem een virtuele tour:

 


  • Grote vloeren van circa 1.360 m²
  • Bereikbaarheid
  • Lobby met ontvangst
  • Restaurant

Kaart

Bereikbaarheid

Johnny River is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het gebouw ligt aan de A2 en metrostation Overamstel is op loopafstand.

Uw contactpersoon

Nora Chouli

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl