Utrecht Domus Medica entree

Mercatorlaan 1198 + 1200

Utrecht

590 m²

€ 165,-/m²


Mercatorlaan 1198 + 1200
Utrecht

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 590 m²
Vanaf 35 m²
Parkeerplaatsen € 1.450 per jaar
Huurprijs € 165,-/m²

Boetiekkantoor Domus Medica

In boetiekkantoor Domus Medica zijn huurders van alle gemakken voorzien. Het kantoorgebouw aan de Mercatorlaan 1198-1200 in Papendorp Utrecht heeft in 2018 een grondige metamorfose ondergaan. Met een prachtige nieuwe entree die uitkomt op het centraal hart van het gebouw stapt u binnen in het vernieuwde Domus Media.

De receptie met koffiebar zorgt voor een hartelijk ontvangst en staat voor u klaar. In de bijbehorende lounge kunnen gasten plaatsnemen en genieten van een kop koffie of thee. Ook is er volop ruimte gecreëerd voor overlegplekken op zowel de begane grond als eerste verdieping.

Restaurant Culina

Dagelijks serveert restaurant Culina een uitgebreide lunch. Door een variatie aan zitplaatsen leent de ruimte zich tevens perfect voor een informeel overleg. Ook flexwerken behoort hier tot de mogelijkheden.

Medische sector

In het gebouw zijn verschillende beroepsbelangen organisaties uit de medische sector gevestigd.  Het betreft circa 35 (para)medische organisaties, zoals de Landelijke Huisartsen Vereniging en het Nederlands Huisartsen Genootschap, die hun thuisbasis hebben in dit fraaie gebouw.

Sinds het voorjaar van 2019 is stichting Spieren voor Spieren tevens gehuisvest in Domus Medica. Elk type ondernemer is echter welkom in Domus Medica.

Smart Office Domus Medica

In Domus Medica zijn moderne en hoogwaardige kant-en-klare kantoorunits van Smart Office beschikbaar op de derde verdieping. Smart Office is de perfecte plek om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het kantoorgebouw zijn gevestigd.

Smart Office huurders kunnen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. De kantoorunits zijn al beschikbaar vanaf 2 werkplekken. Neem snel een kijkje bij Smart Office Domus Medica voor meer informatie.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er circa 590 m² kantoorruimte beschikbaar op verschillende verdiepingen. U huurt al in Domus Medica vanaf 35 m², maar er zijn tevens grotere kantoorvloeren beschikbaar.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op via aanvraag@merin.nl of bel naar 088-7620276. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.

Inspiratie

Inspiratie opdoen voor het eigen kantoor? Neem dan een kijkje in het Merin inspiratieboek.


  • Gunstige ligging nabij de A2 en A12
  • Gerenoveerd eind 2017/begin 2018
  • Restaurant Culina
  • Medische sector onder een dak

Kaart

Bereikbaarheid

Auto
De bereikbaarheid per auto is zeer goed. Het gebouw is te bereiken via de A2 en A12 rijkswegen middels rechtstreekse op- en afritten op kantorenpark Papendorp. De op- en afrit van de A12 is binnen een minuut te bereiken. Er zijn parkeermogelijkheden bij het gebouw, met als optie om op het naastgelegen P+R additionele plekken te huren. Hier zijn zowel dagkaarten als abonnementen af te nemen.

Openbaar vervoer
Middels diverse bussen is het centrum van Utrecht goed te bereiken. Tevens is er een HOV-lijn beschikbaar met vrije busbaan met een halte in het hart van Papendorp.

Uw contactpersoon

Carine Kropmans - Client Relationship Utrecht Merin

Carine Kropmans

Client Relationship Manager Utrecht


aanvraag@merin.nl