Utrecht Domus Medica receptie

Mercatorlaan 1198 + 1200

Utrecht

2.500 m²

€ 165,-/m²


Mercatorlaan 1198 + 1200
Utrecht

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 2.500 m²
Vanaf 32 m²
Parkeerplaatsen € 1.450 per jaar
Huurprijs € 165,-/m²

Domus Medica metamorfose

Het kantoorgebouw ‘Domus Medica’ aan de Mercatorlaan 1198-1200 in Papendorp Utrecht ondergaat momenteel een  grondige metamorfose, waarbij de nieuwe entree zal uitkomen op een nieuw centraal hart in het gebouw. Op deze plek zullen bezoekers worden ontvangen door een receptie met koffiebar. In de bijbehorende lounge kunnen gasten plaatsnemen en genieten van hun koffie/thee. wachten tot ze door hun gastheer of gastvrouw opgehaald worden.

In het hart zal een grote centrale trap gerealiseerd worden waarop zitelementen geplaatst zijn waardoor deze als tribune voor presentaties en lezingen gebruikt kan worden.

Restaurant Culina

Verder zal er op de begane grond een nieuw restaurant ‘Culina’ gerealiseerd worden. In het restaurant wordt een uitgebreide lunch geserveerd. Door een variatie aan zitplaatsen leent de ruimte zich tevens perfect voor een informeel overleg, maar ook de flexwerker kan hier goed uit de voeten. De eerste verdieping vormt een verlenging van de begane grond, waar een zitgelegenheid is voor kort overleg.

Medische sector

In het gebouw zitten verschillende organisaties die beroepsbelangen behartigen uit de medische sector. Het betreft  circa 35 (para)medische organisaties die hun thuisbasis hebben in dit fraaie gebouw, zoals de Landelijke Huisartsen Vereniging, Nederlands Huisartsen Genootschap en de Federatie Medische Specialisten.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er circa 2.500 m² kantoorruimte beschikbaar op verschillende verdiepingen. U huurt al in Domus Medica vanaf 32 m² tot een grotere kantoorvloer van circa 700 m². Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.

Inspiratie

Inspiratie opdoen voor het eigen kantoor? Neem dan een kijkje in ons inspiratieboek.


  • Gunstige ligging nabij de A2 en A12
  • Gerenoveerd in 2017
  • Restaurant Culina
  • Medische sector onder een dak

Kaart

Bereikbaarheid

Auto
De bereikbaarheid per auto is zeer goed. Het gebouw is te bereiken via de A2 en A12 rijkswegen middels rechtstreekse op- en afritten op kantorenpark Papendorp. De op- en afrit van de A12 is binnen een minuut te bereiken. Er zijn parkeermogelijkheden bij het gebouw, met als optie om op het naastgelegen P+R additionele plekken te huren. Hier zijn zowel dagkaarten als abonnementen af te nemen.

Openbaar vervoer
Middels diverse bussen is het centrum van Utrecht goed te bereiken. Tevens is er een HOV-lijn beschikbaar met vrije busbaan met een halte in het hart van Papendorp.

Uw contactpersoon

Ruben Bosboom

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl