Utrecht Domus Medica entree

Mercatorlaan 1198 + 1200

Utrecht

1.304 m²

€ 165,-/m²


Mercatorlaan 1198 + 1200
Utrecht

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.304 m²
Vanaf 30 m²
Parkeerplaatsen € 1.450 per jaar
Huurprijs € 165,-/m²

Domus Medica

Kantoorgebouw Domus Medica aan de Mercatorlaan 1198-1200 in Papendorp Utrecht heeft een grondige metamorfose ondergaan. Met een prachtige nieuwe entree die uitkomt op het centraal hart van het gebouw stapt u binnen in het vernieuwde Domus Media.

De receptie met koffiebar ontvangt u hartelijk en staat voor u klaar. In de bijbehorende lounge kunnen gasten plaatsnemen en genieten van een kop koffie of thee. Ook is er volop ruimte gecreëerd voor overlegplekken op zowel de begane grond als eerste verdieping.

Restaurant Culina

Dagelijks serveert restaurant Culina een uitgebreide lunch. Door een variatie aan zitplaatsen leent de ruimte zich tevens perfect voor een informeel overleg. Ook flexwerken behoort hier tot de mogelijkheden.

Medische sector

In het gebouw zijn verschillende beroepsbelangen organisaties uit de medische sector gevestigd.  Het betreft circa 35 (para)medische organisaties die hun thuisbasis hebben in dit fraaie gebouw, zoals de Landelijke Huisartsen Vereniging, Nederlands Huisartsen Genootschap en de Federatie Medische Specialisten.

Elk type ondernemer is echter welkom in Domus Medica. Merin bied vele verschillende kantoorruimtes aan, van klein tot groot.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er circa 1.459 m² kantoorruimte beschikbaar op verschillende verdiepingen. U huurt al in Domus Medica vanaf 30 m², maar er zijn tevens grotere kantoorvloeren beschikbaar. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend via aanvraag@merin.nl contact met ons op. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.

Inspiratie

Inspiratie opdoen voor het eigen kantoor? Neem dan een kijkje in het Merin inspiratieboek.


  • Gunstige ligging nabij de A2 en A12
  • Gerenoveerd eind 2017/begin 2018
  • Restaurant Culina
  • Medische sector onder een dak

Kaart

Bereikbaarheid

Auto
De bereikbaarheid per auto is zeer goed. Het gebouw is te bereiken via de A2 en A12 rijkswegen middels rechtstreekse op- en afritten op kantorenpark Papendorp. De op- en afrit van de A12 is binnen een minuut te bereiken. Er zijn parkeermogelijkheden bij het gebouw, met als optie om op het naastgelegen P+R additionele plekken te huren. Hier zijn zowel dagkaarten als abonnementen af te nemen.

Openbaar vervoer
Middels diverse bussen is het centrum van Utrecht goed te bereiken. Tevens is er een HOV-lijn beschikbaar met vrije busbaan met een halte in het hart van Papendorp.

Uw contactpersoon

Carine Kropmans

Client Relationship Manager Utrecht


aanvraag@merin.nl