Utrecht Domus Medica entree

Mercatorlaan 1198 + 1200

Utrecht

1.459 m²

€ 165,-/m²


Mercatorlaan 1198 + 1200
Utrecht

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.459 m²
Vanaf 30 m²
Parkeerplaatsen € 1.450 per jaar
Huurprijs € 165,-/m²

Domus Medica

Het kantoorgebouw ‘Domus Medica’ aan de Mercatorlaan 1198-1200 in Papendorp Utrecht heeft een grondige metamorfose ondergaan, waarbij de nieuwe entree uitkomt op het centraal hart van het gebouw. De receptie met koffiebar ontvangt u hartelijk en staat voor u klaar. In de bijbehorende lounge kunnen gasten plaatsnemen en genieten van een kop koffie of thee.

Restaurant Culina

In restaurant Culina wordt een uitgebreide lunch geserveerd. Door een variatie aan zitplaatsen leent de ruimte zich tevens perfect voor een informeel overleg, maar ook de flexwerker kan hier goed uit de voeten. De eerste verdieping vormt een verlenging van de begane grond, waar een zitgelegenheid is voor kort overleg.

Medische sector

In het gebouw zitten verschillende organisaties die beroepsbelangen behartigen uit de medische sector. Het betreft circa 35 (para)medische organisaties die hun thuisbasis hebben in dit fraaie gebouw, zoals de Landelijke Huisartsen Vereniging, Nederlands Huisartsen Genootschap en de Federatie Medische Specialisten. Alle soorten organisaties zijn echter welkom om zich te vestigen in Domus Medica.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er circa 1.459 m² kantoorruimte beschikbaar op verschillende verdiepingen. U huurt al in Domus Medica vanaf 30 m², maar er zijn tevens grotere kantoorvloeren beschikbaar. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend via aanvraag@merin.nl contact met ons op. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden.

Inspiratie

Inspiratie opdoen voor het eigen kantoor? Neem dan een kijkje in het Merin inspiratieboek.


  • Gunstige ligging nabij de A2 en A12
  • Gerenoveerd eind 2017/begin 2018
  • Restaurant Culina
  • Medische sector onder een dak

Kaart

Bereikbaarheid

Auto
De bereikbaarheid per auto is zeer goed. Het gebouw is te bereiken via de A2 en A12 rijkswegen middels rechtstreekse op- en afritten op kantorenpark Papendorp. De op- en afrit van de A12 is binnen een minuut te bereiken. Er zijn parkeermogelijkheden bij het gebouw, met als optie om op het naastgelegen P+R additionele plekken te huren. Hier zijn zowel dagkaarten als abonnementen af te nemen.

Openbaar vervoer
Middels diverse bussen is het centrum van Utrecht goed te bereiken. Tevens is er een HOV-lijn beschikbaar met vrije busbaan met een halte in het hart van Papendorp.

Uw contactpersoon

Carine Kropmans

Client Relationship Manager Utrecht


aanvraag@merin.nl