Venlo Noorderpoort entree

Noorderpoort 9

Venlo

1.477 m²

€ 120,-/m²


Noorderpoort 9
Venlo

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.477 m²
Vanaf 32 m²
Parkeerplaatsen €450- per jaar
Huurprijs € 120,-/m²

Kantoorruimte op bedrijvenpark Noorderpoort

Noorderpoort 9 is een representatief Merin kantoor­gebouw met een recent vernieuwde entree. Het ligt op het moderne bedrijvenpark Noorderpoort, een zeer populaire huisvestingslocatie voor bedrijven in de regio Venlo. Op het park zijn onder andere bekende organisaties gevestigd als Tempo Team, RSM, TRIAS, Voor de Zaak, Van der Valk Hotels & Restaurants en Rabobank.

Smart Office in Noorderpoort

Op de begane grond heeft Merin kleine kant-en-klare Smart Office kantoorunits ontwikkeld, die te huur zijn voor een all-in huurprijs vanaf € 520,- waarbij de servicekosten, wifi, koffie/thee en gebruik van de vergaderruimte zijn inbegrepen. Hier huur je al een unit vanaf 2 werkplekken. Neem een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie en stel zelf binnen enkele minuten je contract samen.

Beschikbaarheid

Op dit moment kan Merin in totaal 1.477 m² aanbieden in het kantoorgebouw aan de Noorderpoort 9 met Smart Office units vanaf 32 m² en reguliere units van onder andere 42 m² of 506 m². Neem contact op met Merin voor de actuele beschikbaarheid via aanvraag@merin.nl.

Laat je inspireren 

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Goed bereikbaar
  • Moderne entree
  • Bekende buren
  • Privé parkeerterrein
  • Smart Office kant-en-klare units

Kaart

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt vlakbij de A67 (Duisburg-Eindhoven) en is ook vanuit het centrum van Venlo goed te bereiken. Op 1 minuut loopafstand ligt een bushalte. Vanaf hier is het bus- en treinstation van Venlo in 10 minuten te bereiken.

Uw contactpersoon

Carlo Welten

Regional Manager Eindhoven


aanvraag@merin.nl