Amsterdam overschiestraat186 kantoorruimte

Overschiestraat 186

Amsterdam

26 m²

€ 160,-/m²


Overschiestraat 186
Amsterdam

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 26 m²
Vanaf 26 m²
Parkeerplaatsen €1.750 per jaar
Huurprijs € 160,-/m²

Kantoorgebouw Spring

Vanaf de Ringweg A10 is kantoorgebouw Spring niet te missen. Spring valt direct op door de met natuursteen beklede gevel. Van binnen is de afwerking even stijlvol. Onder andere Sony Pictures en Adecco kozen al voor deze locatie.

Smart Office in Spring

In het kantoorgebouw Spring heeft Merin het Smart Office kantoorconcept met kant-en-klare kantoorunits ontwikkeld. De Smart Office vloer op de begane grond is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 8 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een ontmoetingsplek en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Beschikbaarheid

Spring: Momenteel is Spring zo goed als volledig bezet. Er is nog een Smart Office unit van 2 – 3 werkplekken beschikbaar voor een all-in huurprijs van € 540,- per maand.

Autumn: Naast het kantoorgebouw Spring biedt Merin tevens kantoorruimte aan in het kantoorgebouw Autumn aan de Overschiestraat 184.

Inspiratie

Bekijk nu de vele interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Representatieve uitstraling
  • Smart Office kantoorunits
  • Stijlvolle afwerking
  • Uitstekende ligging

Bereikbaarheid

Het kantoorgebouw Spring ligt 120 meter van de afslag s110 aan de A10. Schiphol ligt op 15 minuten rijden. Op 1 minuut lopen ligt het station Henk Sneevlietweg. Vanaf hier brengt de metro reizigers naar Zuid- WTC, RAI, Duivendrecht en Bijlmer.

Uw contactpersoon

Nora Chouli

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl