Amsterdam overschiestraat186 kantoorruimte

Overschiestraat 186

Amsterdam

€ 160,-/m²


Overschiestraat 186
Amsterdam

Type Kantoorruimte
Beschikbaar
Vanaf
Parkeerplaatsen €1.750 per jaar
Huurprijs € 160,-/m²

Kantoorgebouw Spring

Vanaf de Ringweg A10 is kantoorgebouw Spring niet te missen. Spring valt direct op door de met natuursteen beklede gevel. Van binnen is de afwerking even stijlvol. Onder andere Sony Pictures en Adecco kozen al voor deze locatie.

Smart Office in Spring

In het kantoorgebouw Spring heeft Merin het Smart Office kantoorconcept met kant-en-klare kantoorunits ontwikkeld. De Smart Office vloer op de begane grond is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 8 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een ontmoetingsplek en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Beschikbaarheid

Spring: Momenteel is er geen beschikbaarheid in Spring meer. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar geschikte ruimte. Neem daarom vrijblijvend contact op met Merin via 088-7620276 of mail naar aanvraag@merin.nl

Autumn: Naast het kantoorgebouw Spring biedt Merin tevens kantoorruimte aan in het kantoorgebouw Autumn aan de Overschiestraat 184.

Inspiratie

Bekijk nu de vele interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Representatieve uitstraling
  • Smart Office kantoorunits
  • Stijlvolle afwerking
  • Uitstekende ligging

Bereikbaarheid

Het kantoorgebouw Spring ligt 120 meter van de afslag s110 aan de A10. Schiphol ligt op 15 minuten rijden. Op 1 minuut lopen ligt het station Henk Sneevlietweg. Vanaf hier brengt de metro reizigers naar Zuid- WTC, RAI, Duivendrecht en Bijlmer.

Uw contactpersoon

Nora Chouli

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl