Schipholweg 55-89

Leiden

964 m²

€ 150,-/m²


Schipholweg 55-89
Leiden

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 964 m²
Vanaf 36 m²
Parkeerplaatsen €1.250 per jaar
Huurprijs € 150,-/m²

Representatief kantoorgebouw Schutterspoort in Leiden

Het representatieve kantoorgebouw Schutterspoort ligt in het zakencentrum van Leiden. Op loopafstand zijn diverse binnenstedelijke faciliteiten te vinden zoals Centraal Station Leiden, horeca, winkels, KvK, hotels, een fitnesscentrum en bankinstellingen. In het centrum van Leiden aan de Schipholweg 55-89 is het heerlijk werken.

Smart Office in Leiden

In het kantoorgebouw aan de Schipholweg 55-89 in Leiden is er tevens de mogelijkheid om te kiezen voor kant-en-klare Smart Office kantoorunits. De Smart Office vloer op de eerste verdieping is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 8 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Beschikbaarheid

Op de eerste verdieping zijn een aantal Smart Office units beschikbaar van 2 tot 6 werkplekken, vanaf € 695,- per maand inclusief service kosten en internet.
Daarnaast zijn er grotere kantoorvloeren beschikbaar op de begane grond en tweede verdieping vanaf 127 m² met een huurprijs van € 150,- per m² per jaar.

Neem voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen contact op met Merin via aanvraag@merin.nl.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in ons inspiratieboek.

 


  • Zeer centraal gelegen
  • Representatief gebouw
  • Kant-en-klare kantoorunits
  • Vergaderfaciliteiten
  • 24/7 toegang
  • Lift

Kaart

Bereikbaarheid

De locatie is met de auto uitstekend te bereiken. De A4 en A44 liggen op enkele minuten afstand. Voor reizigers met het openbaar vervoer ligt het NS station Leiden Centraal op steenworp afstand.

Uw contactpersoon

Elles Dams

Client Relationship Manager Haaglanden


aanvraag@merin.nl