Schipholweg 55-89

Leiden

1.856 m²

€ 145,-/m²


Schipholweg 55-89
Leiden

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.856 m²
Vanaf 30 m²
Parkeerplaatsen €1.250 per jaar
Huurprijs € 145,-/m²

Representatief kantoorgebouw Schutterspoort in Leiden

Het representatieve kantoorgebouw Schutterspoort ligt in het zakencentrum van Leiden. Op loopafstand zijn diverse binnenstedelijke faciliteiten te vinden zoals Centraal Station Leiden, horeca, winkels, KvK, hotels, een fitnesscentrum en bankinstellingen. In het centrum van Leiden aan de Schipholweg 55-89 is het heerlijk werken.

Smart Office in Leiden: Opening Soon!

In het kantoorgebouw aan de Schipholweg 55-89 in Leiden ontwikkelt Merin momenteel het Smart Office kantoorconcept met kant-en-klare kantoorunits. De Smart Office vloer op de eerste verdieping is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 8 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Beschikbaarheid

Begane grond: 12 Smart Office units van 2 tot 10 werkplekken, vanaf € 695,-  per maand inclusief service kosten en internet.
Eerste t/m derde verdieping: grotere kantoorvloeren vanaf 120 m² met een huurprijs van € 120,- per m² per jaar.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in ons inspiratieboek.

 


  • Zeer centraal gelegen
  • Representatief gebouw
  • Kant-en-klare kantoorunits

Kaart

Bereikbaarheid

De locatie is met de auto uitstekend te bereiken. De A4 en A44 liggen op enkele minuten afstand. Voor reizigers met het openbaar vervoer ligt het NS station Leiden Centraal op steenworp afstand.

Uw contactpersoon

Elles Dams

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl