Hoofddorp Aquarius Sirusdreef voorkant

Siriusdreef 10-20

Hoofddorp

839 m²

€ 170,-/m²


Siriusdreef 10-20
Hoofddorp

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 839 m²
Vanaf 839 m²
Parkeerplaatsen
Huurprijs € 170,-/m²

Comfortabel werken in Hoofddorp

Het kantoorgebouw Aquarius ligt op kantorenpark Beukenhorst-Oost. In het representatieve Aquarius gebouw is het comfortabel werken. Met een strategische ligging tussen de A4/A5 en de Kruisweg en het station van Hoofddorp op loopafstand, is dit een perfecte plek om te ondernemen.

Ook zijn er in de omgeving diverse hotels gevestigd zoals het Hyatt Place Amsterdan Airport Hotel en NH Amsterdam Airport Hotel.

Huurder YoungCapital

Aquarius dient als hoofdkantoor van de snelst groeiende uitzender van Nederland. Daarnaast is er YoungCapital Academy gevestigd.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er 839 m² in Aquarius beschikbaar. Neem geheel vrijblijvend contact op via aanvraag@merin.nl of bel naar 088-7620276. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Laat je inspireren

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Parkeerfaciliteiten
  • Zeer strategische ligging
  • Representatieve entree
  • Terras
  • Lift

Kaart

Bereikbaarheid

Met de auto is kantoorgebouw Aquarius zeer goed bereikbaar door de ligging direct langs de A4 (Amsterdam-Den Haag) en A5 (Haarlem-Hoofddorp) en de A9 (Alkmaar). Luchthaven Schiphol bevindt zich op slechts 10 minuten rijafstand.

Ook met het openbaar vervoer is Aquarius uitstekend bereikbaar. Het NS Station Hoofddorp ligt op enkele minuten lopen en een bushalte met diverse busverbindingen ligt vrijwel direct voor het gebouw. Buslijn 300 zorgt voor een snelle verbinding tussen Haarlem, Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam Bijlmer Arena.

Uw contactpersoon

Elles Dams

Client Relationship Manager Haaglanden


aanvraag@merin.nl