Schiphol-Rijk Cumulus

Tupolevlaan 65-79

Schiphol-Rijk

2.559 m²

€ 140,-/m²


Tupolevlaan 65-79
Schiphol-Rijk

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 2.559 m²
Vanaf 25 m²
Parkeerplaatsen € 1000 per jaar
Huurprijs € 140,-/m²

Werken op een topplek in Schiphol-Rijk

Het kantoorgebouw Cumulus ligt in een parkachtige omgeving. Het gebouw is uitermate geschikt voor het creëren van een eigen identiteit op een prominente plek met een zeer representatieve ruime entree. In de directe omgeving zijn verschillende (inter)nationale ondernemingen gevestigd, zoals onder andere KLM, Unisys, UPC, NetApp en Juniper Networks.

Tevens zijn er zeer dichtbij enkele hotels te vinden zoals het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol en het Park Inn Hotel by Radisson Amsterdam Airport Schiphol.

Smart Office dichtbij Schiphol: Opening Soon!

In het kantoorgebouw Cumulus aan de Tupolevlaan 65-79  in Schiphol-Rijk ontwikkelt Merin momenteel het Smart Office kantoorconcept met kant-en-klare kantoorunits. De Smart Office vloer op de eerste verdieping is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 8 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd.

Gedeelde faciliteiten

Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Beschikbaarheid

Op de derde en vijfde verdieping heeft Merin nog twee grotere kantoorvloeren beschikbaar van respectievelijk 969 120 m² en 622 m²  met een huurprijs van € 140,- per m² per jaar.

Op de vierde verdieping biedt Merin Smart Office units aan van 2 tot 8 werkplekken, vanaf € 600,-  per maand inclusief service kosten, internet, koffie en gebruik van de vergaderruimte.

We helpen u graag verder per mail via aanvraag@merin.nl of per telefoon op 088-7620276

Laat je inspireren

Bekijk onze interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Goede ligging
  • Representatief gebouw
  • Entree met koffiebar
  • Kant-en-klare kantoorunits

Kaart

Bereikbaarheid

Kantoorgebouw Cumulus is per auto uitstekend bereikbaar dankzij de ligging nabij de provinciale weg N201 Haarlem - Utrecht, de A4 (Amsterdam – Schiphol - Den Haag - Rotterdam) en de A5 (Haarlem).

Met het openbaar vervoer reist u eenvoudig via de luchthaven Schiphol. Er zijn diverse busverbindingen, waaronder de snelle buslijn Zuidtangent tussen Haarlem en Amsterdam. Dit is een zeer snelle busverbinding op een vrijliggende busbaan tussen Haarlem, Schiphol, Hoofddorp en Amsterdam.

Uw contactpersoon

Elles Dams

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl