Huygensdok

Minder meters met meer mogelijkheden

De Alliantie

We waren al op zoek naar een nieuw kantoor

Ons oude kantoor aan de James Wattstraat was te verkokerd en bood onvoldoende capaciteit. Bovendien waren we bezig met een organisatiebrede overgang naar het Nieuwe Werken. We zochten een inspirerende, dynamische werkomgeving: een omgeving gericht op beweging en samenwerking zodat we onze processen konden versnellen. En een werkomgeving die onze medewerkers in staat zou stellen om hun werkzaamheden zo flexibel mogelijk in te vullen.

Toen hoorden we van Huygensdok

We zochten een kantoor aan de oostkant van de stad om bereikbaar te blijven voor onze overige vestigingen. Toen hoorden we van Huygensdok: een ruim pand op een aantrekkelijke plek in de Watergraafsmeer. Eigenaar merin en ontwikkelaar Lingotto zochten een huurder om te kunnen starten met de realisering van hun plannen. Omdat het pand een grote transformatie zou ondergaan konden wij de indeling en inrichting geheel naar onze hand zetten.

Eén en één is drie.

We zijn samen met architect Next om de tafel gegaan om de mogelijkheden te bespreken. En om te zien of we binnen het beschikbare budget onze wensen konden realiseren. Dat kon: de samenwerking heeft geresulteerd in een prachtig nieuw kantoor dat naadloos aansluit bij onze ambities. En het mooie is: dit kantoor heeft veel minder meters dan het vorige. Dit scheelt ieder jaar een sloot geld en toch biedt deze nieuwe werkplek onze medewerkers meer ruimte en meer mogelijkheden. Zoals een sportschool, winkels en een eigen café.

“We zochten een inspirerende, dynamische werkomgeving…”

Voor meer informatie neem contact op met de Client Relationship Manager: