Geen festivalterreinen, maar kantoortuinen

Huurder KarTent - misschien kennen jullie deze onderneming nog van de vorige blogpost - vertelt over de veranderingen die het bedrijf recentelijk heeft doorgemaakt. In plaats van 50.000 kartonnen festivaltenten te leveren aan festivals als Best Kept Secret en de Zwarte Cross, maakt KarTent nu kartonnen scheidingswanden voor kantoorgebouwen.

Met de festivalzomer in het vooruitzicht gingen bij KarTent de blikken weer op scherp: de opslagpallets werden afgestoft, de heftruck kreeg een grote beurt en er werd een stoomcursus voor het festivalpersoneel voorbereid. En toen: COVID-19. Als bedrijf dat hevig leunt op de inkomsten tijdens het zomerseizoen, had KarTent een flink probleem. De markt waar 90% van de omzet vandaan moest komen was van de ene op de andere dag verdwenen. Toen in maart duidelijk werd dat het festivalseizoen er niet zou komen, werd de knop omgezet.

Een nieuwe situatie biedt ook nieuwe kansen, en zeker als je veel karton bezit, zo dacht men bij KarTent. Na een creatief hersenspinsel van de ‘chef chille ideeën’ werd in no-time een kartonnen tussenschot compleet met schothouders ontworpen om veilige werkplekken te creëren. Om het goed in de markt te kunnen zetten werd er hard gewerkt aan promotiemateriaal, aan een speciale internetpagina en aan een online aanvalsplan. Het resultaat mocht er zijn: binnen een week werden er 3.000 schermen verkocht.

KarTent biedt diverse modellen aan, met of zonder raampje. Het raampje is na gebruik gemakkelijk te demonteren zodat het gehele schot gerecycled kan worden. Of, nog beter: het schot kan na gebruik teruggestuurd worden naar KarTent, waar het weer gebruikt wordt om producten uit te snijden voor de circulaire webshop. Win-win!

Nu de wereld langzaam weer uit haar Corona-slaap ontwaakt is een veilige werkplek van levensbelang. De schotten zorgen ervoor dat de 1,5 meter grens eenvoudig te waarborgen is in de kantoortuin. Iets voor bij jou op kantoor? Bekijk dan hier de verschillende tussenschotten van KarTent!

Terug naar alle blog posts

Geschreven door:

Jesse.jpg

Jesse Geelen

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews