Waarom een bedrijfsruimte huren in de provincie Gelderland?

Je kiest met een bedrijfsruimte in Gelderland voor zekerheid met een groeiende economie. In de provincie Gelderland bieden wij kantoorruimte aan in Apeldoorn en Arnhem. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. Zo is het prachtige OAK Building op FizzionParc zeker een bezoekje waard.  Ook in Arnhem kan Merin veelzijdige kantoorruimte aanbieden, bijvoorbeeld aan de Meander 901.

Bekijk het actuele aanbod van Merin voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfsruimte in de provincie Gelderland?

Gelderland heeft door de geografische ligging van de provincie profijt van zowel de Randstad als Duitsland. Hierdoor is zowel nationale als internationale handel zeer eenvoudig. Met het Pact Arbeidsmarkt over de Grens wordt er samengewerkt met grensregio’s in Duitsland om de arbeidsmarkt te verbeteren. Zo kan een overschot van goed opgeleid personeel uit Duitsland in Gelderland een tekort opvullen en vice versa, wat de economie ten goede komt.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in Gelderland en heeft ook ruim 100 andere eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We are in the business of creating communities where people want to work, are happy, healthy and successful."

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden. 

Vind ook bedrijfsruimte en kantoorruimte in andere provincies van Nederland: Overijssel, LimburgUtrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant.

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews