Bedrijfsruimte Gelderland

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Gelderland?

U kiest met Gelderland voor zekerheid met een groeiende economie. In de provincie Gelderland bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Apeldoorn, Arnhem, Ede en Veenendaal. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. Zo is het prachtige OAK Building op FizzionParc zeker een bezoekje waard.  Ook in Anrhem kan Merin veelzijdige kantoorruimte aanbieden, bijvoorbeeld aan de Meander 901.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Gelderland. Klik op de foto voor meer informatie over het gebouw, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Gelderland?

Gelderland heeft door de geografische ligging van de provincie profijt van zowel de Randstad als Duitsland. Hierdoor is zowel nationale als internationale handel zeer eenvoudig. Met het Pact Arbeidsmarkt over de Grens wordt er samengewerkt met grensregio’s in Duitsland om de arbeidsmarkt te verbeteren. Zo kan een overschot van goed opgeleid personeel uit Duitsland in Gelderland een tekort opvullen en vice versa, wat de economie ten goede komt.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.