Waarom een bedrijfsruimte huren in de provincie Limburg?

Je kiest met een bedrijfsruimte in Limburg voor technologische innovatie en internationale betrokkenheid. Waar Limburg voorheen nog werd gezien als meest afgezonderde provincie van het land, heeft het zichzelf inmiddels geprofileerd als meest Europese provincie. In de provincie Limburg bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Roermond, Venlo en Maastricht. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. Aan de Noorderpoort 9 in Venlo heeft Merin kleine kant-en-klare Smart Office kantoorunits ontwikkeld, die te huur zijn voor een all-in huurprijs. Hier huur je al een unit vanaf 2 werkplekken. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie en stel zelf binnen enkele minuten een contract samen.

Bekijk het actuele aanbod van Merin voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfsruimte in de provincie Limburg?

Limburg streeft naar een positie in de top van Europa op het gebied van technologie. Op internationaal niveau wordt kennis onderling gedeeld om alle bedrijven in Europa van elkaar te laten profiteren. Geografisch gezien ligt Limburg zeer gunstig. Bedrijven in deze provincie kunnen zeer eenvoudig internationaal handelen met Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg.

Limburg staat bekend om onder andere het Drielandenpunt bij Vaals, Attractiepark Toverland in Sevenum, de mergelgrotten in Valkenburg en Maastricht en de Limburgse vlaai. Dwars door Limburg loopt de rivier de Maas, waarmee deze provincie in directe verbinding ligt met de haven van Rotterdam. Mede hierdoor is zowel nationale als internationale handel zeer aantrekkelijk binnen deze provincie en is Limburg zeer interessant voor bedrijven om zich in deze provincie te vestigen.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in Limburg en heeft ook ruim 100 andere eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We are in the business of creating communities where people want to work, are happy, healthy and successful."

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden. 

Vind ook bedrijfsruimte en kantoorruimte in andere provincies van Nederland: Gelderland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant.

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews