Waarom een bedrijfsruimte huren in de provincie Overijssel?

Je kiest met een bedrijfsruimte in Overijssel voor ambitie en een sterke economische positie. Innovatie en verbinding staan in deze provincie centraal. In de provincie Overijssel bieden wij kantoorruimte aan in Deventer en  Zwolle. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele aanbod van Merin voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfsruimte in de provincie Overijssel?

Overijssel scoort hoog in de ranglijst naar economische prestaties van gemeenten. Van de 371 deelnemende gemeenten staat Zwolle het hoogst op de vierde plaats. Hengelo volgt op plaats 16 en Deventer staat op plaats 65. Overijssel ligt geografisch gezien erg gunstig. Met zowel de grens naar Duitsland als de IJssel is deze provincie interessant voor zowel nationale als internationale handel.

Overijssel staat bekend om onder andere Avonturenpark Hellendoorn en de Cosmos Sterrenwacht met de grootste telescoop van Nederland in Lattrop. De ambities en plannen van deze provincie op het gebied van ondernemerschap maken het voor bedrijven interessant om zich in Overijssel te vestigen.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in Overijssel en heeft ook ruim 100 andere eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We are in the business of creating communities where people want to work, are happy, healthy and successful."

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Vind ook bedrijfsruimte en kantoorruimte in andere provincies van Nederland: Gelderland, LimburgUtrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews