Bedrijfsruimte Utrecht

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Utrecht?

U kiest met Utrecht voor zekerheid met een stabiele economie. De overheid doet er alles aan om de werkgelegenheid op pijl te houden, ook in tijden van crisis. In de provincie Utrecht bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Amersfoort, Houten, Nieuwegein en Utrecht. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

In zowel Nieuwegein, Houten als Utrecht heeft Merin kleine kant-en-klare Smart Office kantoorunits ontwikkeld, die te huur zijn voor een all-in huurprijs. Hier huurt u al een unit vanaf 2 werkplekken. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie en stel zelf binnen enkele minuten een contract samen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Utrecht. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Utrecht?

Utrecht is twee keer verkozen tot de meest competitieve regio van Europa. Meer dan 50% van de beroepsbevolking is hoger opgeleid en de economie toont een stijgende lijn. Utrecht is onderdeel van de Noordvleugel van de Randstad en profiteert hierbij van de aanwezigheid van internationals, congressen en overige instellingen in Amsterdam. Utrecht ligt geografisch gezien zeer gunstig. De goede infrastructuur op het gebied van spoorwegen en autowegen zorgt ervoor de heel Nederland is in slechts 2 uur te bereiken is. Het is dan ook zeer interessant voor bedrijven om zich in Utrecht te vestigen.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.