Bedrijfsruimte Zuid-Holland

Waarom een bedrijfspand huren in de provincie Zuid-Holland?

U kiest met Zuid-Holland voor de grootste economie van Nederland. In de provincie Zuid-Holland bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen.

Bekijk het actuele overzicht voor de ideale kantoorruimte voor uw bedrijf in Zuid-Holland. Klik op de foto voor meer informatie over het pand, extra foto’s, een plattegrond van de locatie en contactmogelijkheden.

Smart Office in Leiden en Zoetermeer

Merin kan in Leiden en Zoetermeer het Smart Office concept aanbieden. Dit zijn kant-en-klare kantoorunits voor een all-in huurprijs. De kantoorruimtes, variërend van 2 tot 10 werkplekken, kunnen hierbij gebruik maken van gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Het is de perfecte manier om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de pagina van Smart Office Leiden of Smart Office Zoetermeer en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Wat zijn de regionale voordelen van een bedrijfspand in de provincie Zuid-Holland?

Zuid-Holland is één van de drie provincies die samen goed zijn voor ruim 50% van de Nederlandse economie, waarvan Zuid-Holland 21% voor haar rekening neemt. De branches die in de provincie Zuid-Holland hoogtij vieren zijn afhankelijk van de af- en aanvoer van goederen in de grootste haven van Europa in Rotterdam. Hierdoor staat niet alleen de provincie, maar ook het hele land, bekend als een uitstekende plek om handel te drijven. De veelzijdigheid die de provincie door de vruchtbare economie heeft, is een goede reden om een bedrijfsruimte te huren in Zuid-Holland.

Alles wat u wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

Merin koopt servicediensten zoals schoonmaak, afvalinzameling, glasbewassing, groenonderhoud en brandpreventiemiddelen centraal in. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Onze klanten profiteren hierdoor van een lagere prijs en een betere kwaliteit.

Meer weten?

Ons team helpt u graag verder met uw zoektocht naar de juiste kantoorruimte of bedrijfsruimte. Voor vragen en overige informatie kunt u contact opnemen met ons Serviceteam.