Boetiek

Boetiek

Organisaties die hun medewerkers boeien en laten bloeien zijn aantrekkelijk als werkgever. Bevlogen medewerkers gaan met plezier naar hun werk. Een goede werkomgeving helpt daarbij. Merin ontwikkelt daarom boetiekkantoren in heel Nederland.

We are in the business of creating communites where people want to work, are happy, healthy and successful.

Boetiekkantoren

Wij geloven dat een werkplek het beste uit mensen moet halen. Samen met onze klanten en onze adviseurs creëren wij de ideale ruimte waar mensen met plezier naar hun werk gaan en organisaties succesvol kunnen zijn. Elke locatie is anders net als dat elke organisatie anders is. Daarom geven wij iedere keer een nieuwe en unieke invulling aan onze gebouwen: die noemen wij de Merin boetiek stijl.

Werken en ontspannen

In onze boetiekkantoren is het prettig werken én ontspannen. In de gezamenlijke ruimtes bieden we koffie,  creëren we verschillende zitjes voor een overleg of om even te werken in een andere omgeving. Soms is er ruimte voor een sportzaal of gaan de buren in een gebouw samen buiten sporten met een personal trainer. Afhankelijk van het gebouw bieden we gezamenlijke vergaderruimtes aan in verschillende soorten en maten. Daarnaast helpen wij graag bij het inrichten van de eigen kantoorvloer.

Onderstaand 6 voorbeelden van onze boetiekkantoren.

Amsterdam, Johnny River
Apeldoorn, FizzionParc
Eindhoven, Luchtruim
Den Bosch, BLAUW
Den Bosch, BLAUW
Amsterdam The Yard
Amsterdam, The Yard
Amsterdam, Keynes Club
Amsterdam, Keynes Club
Smart Office flex office concept kantoorruimte
Hoofddorp, Polaris
HERT boetiekkantoor Arnhem
Arnhem, HERT

Op zoek naar een leuke werkplek voor uw organisatie?