Label upgrades naar C
Op de gebouwen Olof Palmstraat 12-18, Olof Palmstraat 20-26 in Delft en de Overschiestraat 61 (West End) in Amsterdam is het C label bereikt. In deze gebouwen zijn de luchtbehandelingskasten vervangen voor energiezuinige luchtbehandelingskasten met een warmtewiel. Door het warmtewiel zal aanzienlijk bespaard worden op het gasverbruik! Download hieronder de labeldocumenten per gebouw.

JLOUSBERG_R2_0421-HDR_PRINT.jpg 1.jpg 1.jpg

 

Download hier het bestand Energielabel Olof Palmestraat 12-18

Download hier het bestand Energielabel Overschiestraat 61

Download hier het bestand Energielabel Olof Palmestraat 20-26

 

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte en heeft een ruime portefeuille kantoorgebouwen in Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We are in the business of creating communities where people want to work, are happy, healthy and successful."

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Op zoek naar een (nieuwe) plek voor je bedrijf? Vind kantoorruimte door heel Nederland: GelderlandOverijsselLimburgUtrechtZuid-Holland en Noord-Holland en Noord-Brabant

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews