Merin inspireert vastgoedtalenten tijdens RECG Young Talent Event

Op uitnodiging van de Real Estate Club Groningen was Merin donderdag 20 september aanwezig bij het jaarlijkse Young Talent Event voor vastgoedstudenten. De hoogwaardige mix van vastgoedbedrijven en jonge talenten in het vastgoed stonden garant voor een geslaagde dag in het stadion van FC Groningen.

RECG Young Talent Event Groningen 2018 RECG Young Talent Event 2018

The Merin Story
Namens Merin gaven Laurens Kil (Acquisition Manager) en Jan van Noordenne (Sustainability & Building Innovation Manager) een presentatie ter introductie, met daarin centraal staand de grote transformatie van Merin. Zowel op het gebied van acquisitie als duurzaamheid zet Merin grote stappen, waardoor de organisatie momenteel een bijzondere ontwikkeling maakt.

Merin workshop: Atoomweg 100 in Utrecht
Tijdens de workshop was er alle ruimte voor de ideeën van de studenten. In teams werd er hard gewerkt aan het ontwikkelen van een strategie voor een kantoorgebouw in Utrecht, dat Merin recentelijk heeft verworven.

RECG Young Talent Event Groningen  RECG Young Talent Event Groningen
Fotografie foto links: RECG

And the winner is…
Het winnende team The Impulse, wist de jury van Merin te overtuigen van hun strategie. Een heldere en goed uitgedachte strategie waarbij ze de jury wisten mee te nemen in hun visie, met een strategische onderbouwing van cijfers en rekening houdend met de risico’s. Merin nodigt The Impulse bestaande uit de drie studenten Anouk Abelskamp, Dave Langkamp en Lennard Rauh van harte uit de strategie verder uit te werken en op locatie bij Merin te presenteren.

Merin bedankt de Real Estate Club Groningen voor de organisatie van deze geslaagde dag, waarbij we onze kennis en ervaring mochten delen voor een enthousiaste groep vastgoedstudenten!

Werken bij Merin
Bij Merin geven we talent alle ruimte voor ambitie en ideeën.
Meer weten over het werken bij Merin? Neem dan een kijkje op onze website.
We zoeken bijvoorbeeld een Business Analyst, een Medewerker Contract Management en een Junior Business Development Manager.

Staat jouw droombaan niet tussen de vacatures, maar wil je toch graag kennismaken?
Laat het ons dan weten! We gaan graag met je in gesprek.
Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via info@merin.nl of bel gerust naar 0800 8644 683.