Merin verkiest BAM Bouw en Techniek tot leverancier van het jaar 2018

Het einde van 2018 is bijna in zicht, maar niet voordat Merin met trots kan melden dat BAM Bouw en Techniek – Regio Zuid is verkozen tot leverancier van het jaar. In het BAM-huis in Eindhoven neemt Contractmanager Karmen de Maaré  namens BAM de felicitaties van Jelle Bader, Procurement Manager bij Merin, in ontvangst.

bam award uitreiking BAM leverancier van het jaar

Hoog serviceniveau
BAM verzorgt sinds begin 2018 het bouwkundig beheer en onderhoud voor de circa 20 kantoren van Merin in de regio Brabant en Limburg. Een hoog serviceniveau en een integrale benadering van huisvestingsvragen staan hierbij voorop, met een effectieve en efficiënte oplossing voor al het onderhoud.

Huurders waren in 2018 dan ook lovend in hun reacties over BAM. Zo blijkt uit het Net Promoter Score (NPS) onderzoek van Merin, uitgevoerd onder huurders van Merin na afhandeling van een melding. Uit de reacties blijkt bijvoorbeeld dat de BAM-monteurs altijd snel ter plaatse zijn en op vriendelijke wijze huurders informeren over de voortgang. Hiermee heeft BAM een prachtige NPS weten te behalen van +27.

Met plezier naar het werk
Samen met adviseurs, leveranciers en klanten creëert Merin een kwalitatieve, duurzame en moderne werkomgeving in ruim 100 gebouwen in heel Nederland. Merin doet zelf het beheer, waardoor we toegankelijk, oplossingsgericht en snel zijn met service als sterk punt. Zo realiseert Merin werkplekken waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

“BAM laat door de servicegerichtheid en behaalde score zien dat ze het verschil maken voor onze huurders en zodoende een verlengstuk vormen van Merin. Gezamenlijk zorgen we zo voor nog meer tevreden klanten die met plezier naar het werk gaan”, aldus Jelle Bader van Merin.