Social Media Stage

Zijn Instagram, LinkedIn en Facebook voor jou dagelijkse kost? Zit je boordevol creatieve ideeën? Begrijp je waar de kracht van social media ligt en vind je het leuk om aan de wieg van succes te staan? Grijp dan deze kans en kom werken als Social Media Stagiair bij Merin in Amsterdam.

social media stage Amsterdam

Alle ruimte voor ambitie en ideeën
Merin is een dynamische vastgoedonderneming die volop aan het groeien is. We verhuren kantoor- en bedrijfsruimte in ruim 100 eigen gebouwen in heel Nederland. Onze ambitie is om de meest klantvriendelijke aanbieder van kantoor- en bedrijfsruimte van heel Nederland te zijn. Merin groeit ook over de grens met het Canadese beursgenoteerde bedrijf Dream Global waarvoor Merin exclusief werkt.

Een leuke werkplek brengt plezier. Wij geloven dat als je het naar je zin hebt je beter kunt werken en je uiteindelijk meer succes en betere ideeën hebt. Bij Merin vinden wij jouw ontwikkeling daarom erg belangrijk met alle ruimte voor ambitie en ideeën.

We are in the business of creating communities where people want to work, are happy, healthy and successful.

Stage lopen bij Merin
Alles draait bij Merin om de beleving van klanten en gasten in onze gebouwen. Stage lopen bij Merin betekent dan ook dat je medeverantwoordelijk bent voor het realiseren van het optimale huurgenot van onze huurders. Alles wat we doen, doen we om het de huurders en gasten in onze gebouwen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Samen met je collega’s streef je naar het beste resultaat. Je denkt niet in standaardoplossingen, want elke situatie is anders, elk gebouw is anders en elke huurder is anders. Samen met onze huurders en adviseurs bouwen wij aan een toekomst waarbij wordt gekeken naar inventieve oplossingen voor elke huisvestingswens.

Werkzaamheden van de Social Media Stagiair

Als Social Media Stagiair is het aan jou om onze merken Merin en Smart Office goed neer te zetten op alle social media kanalen. Je doet dit in samenwerking met het Leads & Marketing team. Onze ambitie om gave werkplekken te creëren, weet jij als geen ander om te zetten in sterke content voorzien van passend beeldmateriaal. Je helpt ons daarnaast een social media strategie op te zetten, waarbij jouw kritische blik welkom is. Verbetering is key!

Jouw profiel

 • Je bent social minded. Actief op social media. Misschien heb je wel je eigen kanalen?
 • Je volgt minimaal een HBO studie in de richting van marketing, media of communicatie.
 • Je bent goed op de hoogte van de laatste trends op het gebied van social media.
 • Je hebt basiskennis van Adobe.
 • Je bent een enthousiast persoon, vol met leuke ideeën en niet op het mondje gevallen.
 • Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en Engels.
 • Je bent een aanpakker. Gestructureerd en efficiënt help je Merin en jezelf verder.

Wat bieden wij?

 • Alle ruimte voor eigen ideeën!
 • Een leuke informele werksfeer.
 • Een leerzame tijd in een jong, energiek bedrijf.
 • Dagelijks een heerlijk verse lunch, een borrel op z’n tijd en leuke andere activiteiten.
 • Een marktconforme stagevergoeding.
 • Een laptop in bruikleen.

Contact
Zie jij jezelf al stage lopen bij Merin? Stuur dan je motivatie en CV naar daan.vanderveen@merin.nl.
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Daan van der Veen via telefoonnummer 06 5199 3997.