Holiday Inn Express geopend

Het hotel ligt dichtbij het centrum, dichtbij de belangrijkste winkelstraten, cafe’s en restaurants, het station en direct naast het gebouw van het Kenniscluster. Ook het Gelredome is dichtbij.

Samenwerking met TVHG

Samen met de Vincent Hotel Group (TVHG) bekijken wij nieuwe mogelijkheden voor hotellocaties in Nederland. Voor Merin is Arnhem het tweede gebouw dat wij hebben getransformeerd van kantoor naar hotel. Bas van Holten, CEO Merin: “Wij zijn blij met de succesvolle samenwerking met TVHG. Dankzij deze transformatie heeft het gebouw een nieuw leven gekregen en het hotel is een aanwinst voor de buurt. We nodigen u graag uit om te komen kijken.” Bart van de Kamp, CEO van TVHG: “Het is een pareltje geworden, waar we erg trots op zijn. Voor zowel de zakelijke als de leisure markt, is er nu in Arnhem een modern drie-sterren hotel beschikbaar voor een aantrekkelijke kamerprijs.”

The Vincent Hotel Group

TVHG voert inmiddels zes hotels onder de vlag van Holiday Inn Express in heel Nederland. Dit voorjaar openen zij verder nog in het centrum van Rotterdam een Holiday Inn Express en op Schiphol en in Amsterdam een Hampton by Hilton hotel. Daarnaast zijn er nog tien hotels in verschillende stadia van ontwikkeling. Zie ook www.tvhg.nl