Aanbod

Werken met plezier werkt beter

3 gebouwen

Filter
Loading...

Waarom een kantoorruimte huren in de provincie Utrecht?

Je kiest met Utrecht voor zekerheid met een stabiele economie. De overheid doet er alles aan om de werkgelegenheid op pijl te houden, ook in tijden van crisis. In de provincie Utrecht bieden wij kantoorruimte aan in onder andere Utrecht en Hilversum. Onze gebouwen zijn goed bereikbaar en liggen dichtbij de snelweg of uitvalswegen. Zo is het prachtige Yin Yang zeker een bezoekje waard. Hier geniet je van een heerlijke lunch, fijne vergaderruimtes en lichte werkvloeren.

In Utrecht hebben we kleine kant-en-klare Smart Office kantoorunits ontwikkeld, die te huur zijn voor een all-in huurprijs. Hier huur je al een unit vanaf 2 werkplekken, inclusief koffie en internet. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie en stel zelf binnen enkele minuten een contract samen.

Bekijk het actuele aanbod van Merin voor de ideale kantoorruimte voor je bedrijf. Bij Merin vinden we service belangrijk en zal je direct contact met de  verhuurder hebben. We plannen graag een bezichtiging met je in.

Wat zijn de regionale voordelen van een kantoorruimte in de provincie Utrecht?

Utrecht is twee keer verkozen tot de meest competitieve regio van Europa. Meer dan 50% van de beroepsbevolking is hoger opgeleid en de economie toont een stijgende lijn. Utrecht is onderdeel van de Noordvleugel van de Randstad en profiteert hierbij van de aanwezigheid van internationals, congressen en overige instellingen in Amsterdam. Utrecht ligt geografisch gezien zeer gunstig. De goede infrastructuur op het gebied van spoorwegen en autowegen zorgt ervoor de heel Nederland is in slechts 2 uur te bereiken is. Het is dan ook zeer interessant voor bedrijven om zich in Utrecht te vestigen.

Alles wat je wilt weten over Merin

Merin verhuurt kantoorruimte in boetiekkantoren in Nederland. Wij geloven dat een werkplek het beste in mensen naar boven moet halen. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken. Wij willen die plekken creëren waar mensen met plezier naar toe gaan en succesvol kunnen zijn.

“We create offices where people can be happy, healthy and successful"

Lees hier meer over Merin, wat we doen en wat we belangrijk vinden.

Vind kantoorruimte door heel Nederland: GelderlandUtrechtZuid-Holland en Noord-Holland en Noord-Brabant

Bekijk ook ons aanbod in: 

Of lees onze blogs over:

 

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews