Merin Covid-19 update

Veilig werken in Merin gebouwen
De gezondheid van onze huurders en hun bezoekers staat bij Merin centraal. In deze tijd is het daarom extra belangrijk dat we de maatregelen voor onze veiligheid in acht nemen. Op deze pagina lees je meer over de maatregelen die wij in onze gebouwen hebben getroffen, op basis van het advies van het RIVM. We zullen deze richtlijnen up-to-date houden. De algemene richtlijnen van het RIVM zijn hierbij altijd leidend en die vind je hier. Mocht je nog iets missen of een vraag hebben, neem dan contact op met ons serviceteam, via service@merin.nl of 0800-8644683.

  • Het advies volgens de laatste persconferentie is nog steeds om zoveel mogelijk thuis te werken. Ook per 1 juli blijft 1,5 meter de norm. Mocht je toch naar kantoor komen, is dat uiteraard toegestaan. We vertrouwen erop dat we samen de richtlijnen in acht nemen, zoals altijd 1,5 meter afstand houden.
  • Onze gebouwen worden vaker schoongemaakt. Sanitair, deurklinken, trapleuningen, liftknoppen, koffieapparaten etc. krijgen extra aandacht. De schoonmaakbedrijven zijn op de hoogte van de laatste tips & tricks om dit goed uit te kunnen voeren.
  • De restaurants in onze gebouwen zijn weer geopend, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM betreffende horeca.
  • De sportscholen in onze boetiekkantoren zijn tot nader order gesloten.
  • Neem voldoende afstand tussen de bureaus, eventueel tape je het 1,5 meter gebied visueel af. Ben je benieuwd hoe je dit het beste kan waarborgen? Er is een handige, makkelijke calculatortool van Flexas die aangeeft hoeveel vierkante meter je nodig hebt om COVID-19proof te werken. Zie hier
  • Waar noodzakelijk conform de richtlijnen zijn de ventilatie instellingen aangepast in onze gebouwen (alle recirculatievoorzieningen zijn uitgezet).
  • Is je (eigen) kantoorruimte door de corona-uitbraak enkele weken helemaal gesloten? Wees dan bedacht op legionella en neem tijdig maatregelen. In deze Spoelinstructies ter voorkoming van een legionella normoverschrijding kunt u nalezen welke maatregelen er nodig zijn. Denk bij het spoelen van tappunten niet alleen aan de kranen, maar ook aan koffie- en theeautomaten welke zijn aangesloten op een waterleiding. Onze schoonmaakpartijen zijn geïnstrueerd om tappunten in de algemene ruimten op de juiste wijzen te spoelen. 

Openingstijden gebouwen
De openingstijden van een deel van onze gebouwen zijn aangepast. De meeste gebouwen met een receptiefunctie zijn tijdelijk onbemand en sommige gebouwen sluiten wat eerder. Voor de actuele openingstijden van jouw specifieke gebouw, kun je het beste contact opnemen met service@merin.nl of 0800-8644683.

Bezichtigingen
Ben je geïnteresseerd in het huren van kantoorruimte en wil je een bezichtiging inplannen? Bezichtigingen gaan wel door, maar met maximaal één persoon per partij en altijd op 1,5 meter afstand. Voor het inplannen van bezichtigingen kun je contact opnemen met aanvraag@merin.nl of 088-7620276​​​​

Bereikbaarheid
Merin blijft bereikbaar zoveel mogelijk als normaal en al onze activiteiten zullen worden voortgezet. Soms is telefonische bereikbaarheid misschien iets lastiger, maar per mail kun je ons gegarandeerd goed bereiken. Neem een kijkje op onze contactpagina hoe je contact met ons kan opnemen.

A new normal office
Ben je benieuwd hoe we straks weer terug kunnen keren naar kantoor? Wil je informatie over het aangename 1,5 meter kantoor, de richtlijnen, de My Clean App of de Office app, neem dan een kijkje op de website van Anno Now (A New Normal Office). Dit is een initiatief waar wij als Merin zijnde partner van zijn.

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews