Merin Covid-19 update

Laatst bijgewerkt op 30-03-2022 (o.b.v. de laatste persconferentie)

Veilig werken in Merin gebouwen
De gezondheid van onze huurders en hun bezoekers staat bij Merin centraal. De algemene richtlijnen van het RIVM zijn hierbij altijd leidend en die vind je hier. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Business Support & Client Services, via service@merin.nl of 0800-8644683.

  • De restaurants in onze gebouwen zijn geopend.
  • De sportscholen en douches in onze boetiekkantoren zijn geopend.
  • Waar noodzakelijk conform de richtlijnen zijn de ventilatie instellingen aangepast in onze gebouwen.
  • Is je (eigen) kantoorruimte door de corona-uitbraak enkele weken helemaal gesloten geweest? Wees dan bedacht op legionella en neem tijdig maatregelen. In deze Spoelinstructies ter voorkoming van een legionella normoverschrijding kunt u nalezen welke maatregelen er nodig zijn. Denk bij het spoelen van tappunten niet alleen aan de kranen, maar ook aan koffie- en theeautomaten welke zijn aangesloten op een waterleiding. Onze schoonmaakpartijen zijn geïnstrueerd om tappunten in de algemene ruimten op de juiste wijzen te spoelen. 

Openingstijden gebouwen
De openingstijden van onze gebouwen zijn vooralsnog hetzelfde. Sommige gebouwen sluiten mogelijk eerder. Voor de actuele openingstijden van jouw specifieke gebouw, kun je het beste contact opnemen met service@merin.nl of 0800-8644683.

Bezichtigingen
Ben je geïnteresseerd in het huren van kantoorruimte en wil je een bezichtiging inplannen? Voor het inplannen van bezichtigingen kun je contact opnemen met aanvraag@merin.nl of 088-7620276​​​​

Bereikbaarheid
Merin blijft bereikbaar als normaal en al onze activiteiten zullen op een passende manier worden voortgezet. Neem een kijkje op onze contactpagina hoe je contact met ons kan opnemen.

A new normal office
Ben je benieuwd hoe we weer terug kunnen keren naar kantoor? Wil je informatie over het aangename 1,5 meter kantoor, de richtlijnen, de My Clean App of de Office app, neem dan een kijkje op de website van Anno Now (A New Normal Office). Dit is een initiatief waar wij als Merin zijnde partner van zijn.

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews