Merin creëert samen met RVB en adviseurs een kwalitatieve, duurzame en moderne werkomgeving

Een goede samenwerking is key voor Merin. Samen met huurder het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) en adviseurs is het huidige kantoorgebouw aan de Sint Jacobsstraat 16 in Utrecht omgetoverd tot een kwalitatieve, duurzame en moderne werkomgeving. Samen zoeken wij naar inventieve oplossingen voor elke huisvestingswens, want samen kom je tot het beste resultaat.


V.l.n.r: Joost Grootzwagers (RVB), Maarten Geulen (RVB), Martijn Hordijk (Merin), Ruben Bosboom (Merin)

Samenwerking en teamgevoel
In gesprek met Projectmanager Maarten Guelen  en Jan Grootswagers, Senior Adviseur Inkoop Vastgoed  van het RVB, komt de open en eerlijke samenwerking tussen alle betrokken partijen duidelijk naar voren. Elkaar scherp houden gedurende het proces , goede afspraken maken en de bereidheid van iedereen om volle verantwoordelijkheid te dragen, bleken de sleutel tot succes. Dankzij deze werkwijze ontstond een teamgevoel. Dat maakte het werken voor iedereen gemakkelijker.

Gelukkig, gezond en succesvol
Het RVB had een duidelijke wens op het gebied van duurzaamheid, een energieneutrale gebouwde omgeving in 2050.  Het gebouw moest dan ook een flinke upgrade krijgen. Merin streeft naar tevreden klanten. Door met het RVB om de tafel te zitten en te investeren in het gebouw, bleek de realisatie mogelijk van de gezamenlijke wens om te verduurzamen. Hiermee geven wij invulling aan onze ambitie om communities te creëren waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.

Het volledige interview is te lezen op de website van het Rijksvastgoedbedrijf:
Hoe 2 opdrachtgevers en 3 aannemers van 1 bouwplaats een succes maken