Merin verwelkomt het Summa College in Helmond

Merin verwelkomt het Summa College, voorheen ROC Eindhoven, als nieuwe huurder aan de Panovenweg 22-30a in Helmond. De Automotive opleiding van het Summa College huurt ruim 2.100 m² kantoorruimte, 220 m² bedrijfsruimte en 20 parkeerplaatsen van Merin.

Summa College Helmond Panovenweg

Automotive Campus Helmond

Het Summa College heeft 22 scholen voor middelbaar beroepsonderwijs en biedt een grote diversiteit aan opleidingen en cursussen. Met de komst van de Automotive Campus in Helmond verhuist het Summa College enkele technische opleidingen al vanuit Eindhoven richting dit terrein om beter te kunnen voorzien in de match tussen bedrijven en leerlingen  die een stage of baan zoeken. Het fraaie kantoor en bedrijfsgebouw van Merin aan de Panovenweg ligt op het bedrijventerrein Groot-Schooten, direct aan de A270 (Helmond – Eindhoven) en voorziet daarmee in de huisvestingsbehoefte van het Summa College.

Verbouwing

Tijdens de zomermaanden is er hard gewerkt om het Summa College per ingaande van het schooljaar de ruimtes te kunnen laten betrekken. Het gebouw is hiermee geschikt gemaakt als opleidingsinstituut.

Namens Merin was Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars betrokken bij de transactie.