Merin en Urbee slaan handen ineen

Merin is een samenwerking gestart met Urbee, om deelmobiliteit te stimuleren en CO2 uitstoot te verminderen. Samen openen zij diverse locaties met fietsstations in Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Utrecht, Arnhem, Den Haag en Capelle a/d Ijssel. Eind september 2020 zullen de stations geopend zijn en kunnen huurders van Merin in diverse gebouwen een fiets van Urbee gebruiken om zo hun reis van huis tot werk te vereenvoudigen en te genieten van een fietsrit op een elektrische fiets in de buitenlucht.

Merin urbee.jpg

Wat doet Urbee?
Urbee is opgericht in 2016 en heeft als missie de stad schoner en leefbaarder te maken door automobilisten te verleiden de elektrische fiets te gebruiken in plaats van de auto. Urbee doet dat via een netwerk van locaties, genaamd Urbee stations, waar je een e-bike kunt gebruiken middels de Urbee Go app. Deze Urbee Stations bevinden zich bij bijvoorbeeld appartementencomplexen, kantoorgebouwen, Park+Rides, en openbaar vervoer stations. Zo’n 80% van de autoritten zijn korter dan 20 km en laat dat nou bij uitstek een afstand zijn die uitstekend met een e-bike te overbruggen is. Urbee gelooft dat elektrische deelfietsen een gezonde en leuke manier zijn om verkeersdrukte, luchtvervuiling en overvolle steden tegen te gaan.

Wat is de missie van Merin?
Merin heeft de missie om communities te creëren in kantoorgebouwen, waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gezond, gelukkig en succesvol kunnen zijn. De elektrische fietsen van Urbee passen goed binnen het gezondheidsaspect en het is een service die Merin samen met Urbee wil bieden aan haar huurders.

Waarom samenwerken?
De missies van Merin en Urbee passen ontzettend goed bij elkaar. Beide bedrijven vinden het belangrijk hun CO2 uitstoot te verminderen en zich te bekommeren om het milieu. Dit doet Merin op allerlei manieren, onder andere door op 9 gebouwen zonnedaken te hebben geïnstalleerd, slimme energie managementsystemen te implementeren, elektrisch rijden te bevorderen en allerlei andere projecten te implementeren. De fietsen van Urbee zijn elektrisch en dienen als vervanging en aanvulling op openbare vervoersmogelijkheden en de (lease) auto. Als je één keer per week de auto laat staan en de e-bike pakt, bespaar je al snel 440 kg Co2 per jaar, wat neerkomt op 22 bomen die moeten groeien.

Merin & Urbee locaties
Op de volgende 16 locaties komt een Urbee e-bike station te staan, zodat Merin huurders hier van de e-bikes gebruik kunnen maken. Lees meer op de website van Urbee over hoe het werkt

 1. Karspeldreef 8, Amsterdam
 2. Hogehilweg 8, Amsterdam
 3. Helmholtzstraat 61-63, Amsterdam
 4. Overschiestraat 61-63, Amsterdam
 5. Overschiestraat 184-186, Amsterdam
 6. Herikerbergweg 1-35, Amsterdam
 7. Hullenbergweg 278-308, Amsterdam
 8. Transformatorweg 38-72, Amsterdam
 9. Vossenstraat 6, Arnhem
 10. Meander 901, Arnhem
 11. Rivium Boulevard 200-230, Capelle a/d Ijssel
 12. Rivium Boulevard 156-186, Capelle a/d Ijssel
 13. Bezuidenhoutseweg 72-80, Den Haag
 14. Kobaltweg 11, Utrecht
 15. Mercatorlaan 1200, Utrecht
 16. Euclideslaan 1, Utrecht

 ‚Äč
Veel fietsplezier namens Merin en Urbee.

Geschreven door:

Lieke.jpg

Lieke Alberts

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews