Merin verhuurt 506 m2 aan AXtension in Venlo 
Het Nederlandse softwarebedrijf en Europees Microsoft partner AXtension is een langdurige huurovereenkomst aangegaan voor 506 m2 en 15 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw aan de Noorderpoort 9 in Venlo, één van de Merin kantoogebouwen in Limburg.

3.jpg

De huurovereenkomst is gesloten voor 5 jaar. Sinds de upgrade van het gebouw is er ca. 1450 m2 kantoorruimte verhuurd. Er is momenteel nog 756 m2 beschikbaar. Het gebouw heeft een recent vernieuwde entree en het pand ligt op het moderne bedrijvenpark Noorderpoort, een populaire locatie voor bedrijven in de regio Venlo.

Merin platform: hoogstaande en duurzame gebouwen
Merin is één van de grootste commerciële vastgoed platformen in Nederland met een portefeuille bestaande uit ruim 100 kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Binnen de portefeuille ligt de focus op gebouwen van hoge kwaliteit die duurzaam en onderscheidend zijn, waarbij het streven is om leuke werkplekken te bieden waar mensen gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn. Een leuke werkplek brengt plezier. En als je het naar je zin hebt kun je beter werken.

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews