Wij zijn verhuisd! - Joan Muyskenweg 22 te Amsterdam

We zijn onlangs verhuisd naar boetiekkantoor Johnny River in Amsterdam Overamstel. Dit boetiekkantoor van 11.600 m2 ligt aan de Joan Muyskenweg 22, vlakbij de Amstel en tegenover het Van der Valk hotel. Metrostation Overamstel ligt op 5 minuten loopafstand en de A2 is om de hoek.

Johnny River wordt door veel gebruikers gezien als een van de meest geslaagde boetiekkantoren – uitgerust met op de begane grond een restaurant met cateraar Hutten, een koffiebar met barista, vijf gave vergaderruimtes, flexwerkplekken, informele zitjes en pooltafel.

Het gebouw is de afgelopen jaren verhuurd aan een zeer gevarieerde verzameling bedrijven, waardoor er een levendig en jong ondernemersklimaat heerst. We hebben dan ook bewust gekozen voor de overstap naar Johnny River, waar we samen met onze partner Vega Projects op de 4e verdieping een volledig nieuw kantoor van circa 500 m2 hebben gerealiseerd.

Het nieuwe kantoor heeft een juiste balans tussen verschillende ruimtes en functie van die ruimtes, zodat je op ieder moment je werk goed kunt doen. Merin gelooft namelijk in werkplekken waar je gelukkig, gezond en succesvol moet kunnen zijn en zo ook voor onszelf vinden we dit belangrijk.

 

Ons oude kantoor, waar we jaren met veel plezier hebben gewerkt, is inmiddels naar volle tevredenheid in gebruik genomen door twee nieuwe huurders: PDX Catering en Commercial Vehicle Charging Europe.

Ons volledige nieuwe adres is: Joan Muyskenweg 22, 1096 CJ, Amsterdam Overamstel.

Onze postbus is ongewijzigd gebleven: Postbus 94186, 1090 GD Amsterdam.

 

Geschreven door:

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
BeSettled 2.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews