Benieuwd wat onze klanten van ons vinden?

Dit zeggen klanten over ons, onze gebouwen en service:

DIT IS WIJS, Rivium Boulevard Capelle aan den IJssel
“Ik ben met Bart in contact gekomen in verband met de uitbreidingswensen van ons hoofdkantoor Rotterdam e.o.. Wij zochten een locatie waarin wij de DIT IS WIJS stijl kunnen uitten, waar de interne medewerkers prettig en efficiënt kunnen werken en waarin wij onze docenten verder kunnen helpen in de professionalisering van hun beroep. Bart en Martijn hebben ons goed geholpen en begeleid tot een fantastische locatie op de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel.” 

BCD Travel, Rozet Centre Arnhem
“Zowel bij de zoektocht naar als de opstart van ons nieuw kantoor in Arnhem bleek Merin een absolute meerwaarde.  Commercieel en operationeel luisterend naar de klant wat resulteerde in werkbare oplossingen voor beide partijen.   Een prima partij om mee samen te werken.”

CED, Rietbaan 40-42 Capelle aan den IJssel
“CED is sinds 1991 gevestigd aan de Rietbaan in Capelle aan den IJssel. Merin heeft het mogelijk gemaakt het kantoorgebouw dusdanig te vernieuwen, dat we het huurcontract hebben verlengd. CED is weer toekomstproof met dank aan Merin.”

Michiel Dankbaar van Aneto, Regulierenring 2 in Bunnik
“De servicegerichtheid is een verademing! Met Merin hebben we aan de Regulierenring in Bunnik snel een oplossing gevonden voor onze nieuwe kantoorruimte. Ze hebben met een lage investering de ruimte in korte tijd aangepast naar onze wensen. Bij Ruben, Stefan of het serviceteam kunnen we altijd terecht met een vraag of verzoek. Een melding wordt snel opgepakt.”

Ton Geerts van Panteia, Bredewater 26 in Zoetermeer
"Panteia heeft de luxe dat we pal naast het station van Zoetermeer en de snelweg A12 zitten met volop parkeergelegenheid op eigen terrein. Het gebouw heeft vele faciliteiten waaronder een auditorium met eigen bar, een bedrijfsrestaurant, een grote variëteit aan vergaderruimten en is modern ingericht. En, niet onbelangrijk, een verhuurder die meedenkt!”

Databas, Keynes Club Amsterdam
​​​​​​​“Voor de Databas consultants is de Keynes building een fijne kantoorruimte met zakelijke uitstraling en aantrekkelijke gemeenschappelijke ruimtes, perfect bereikbaar met de auto, met ruime parkeermogelijkheden en tegen een concurrerende prijs.”

Ik huur al bij Merin

Een storing of serviceverzoek doorgeven


Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Merin

Informatie en tips over het huren van bedrijfs- en kantoorruimtes


Ben je op zoek naar een nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.

Gelijk antwoord?

Misschien staat uw vraag wel tussen de
veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
indigo.jpg

Recensies

Bekijk alle Google Reviews