Noordkaap Eindhoven kantoorruimte

Anderlechtstraat 15

Eindhoven

340 m²

€ nader te bepalen


Anderlechtstraat 15
Eindhoven

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 340 m²
Vanaf 42 m²
Parkeerplaatsen € 750,- per jaar
Huurprijs

Kantoorruimte Noordkaap in Eindhoven

Het kantoorgebouw Noordkaap in Eindhoven aan de Anderlechtstraat 15 is gelegen op een toplocatie met goed zicht vanaf de J.F. Kennedylaan. Het gebouw beschikt over alle faciliteiten die niet mogen ontbreken in een modern boetiekkantoor. Met een receptie, catering, vergaderruimtes, creatieve werkplekken, voldoende parkeergelegenheid en een groen energielabel A, biedt Noordkaap elke ondernemer volop mogelijkheden.

Boetiekkantoor Noordkaap

Het boetiekkantoor Noordkaap is van alle gemakken voorzien. Merin boetiekkantoren zijn werkplekken waar je met plezier naar je werk gaat. Een boetiekkantoor is comfortabel, eigenzinnig en dynamisch. En altijd uniek. Ze zijn zo ingericht dat je in beweging komt. Je mensen ontmoet en geïnspireerd wordt door de ruimte.

De centrale entree met een representatieve ontvangstruimte biedt bezoekers een warm welkom. Daarnaast beschikt Noordkaap over een restaurant waar iedereen terecht kan voor een goede kop koffie, een gezond ontbijt, een verrassende lunch en heerlijke versnaperingen. Informeel vergaderen op het dakterras, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Smart Office: Noordkaap

In Noordkaap zijn kant-en-klare kantoorunits van Smart Office gecreëerd. Smart Office is de perfecte plek om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd.

Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. De kantoorunits zijn beschikbaar vanaf 2 werkplekken. Neem een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie.

Beschikbaarheid

Op dit moment is de beschikbaarheid op aanvraag in Noordkaap. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Merin via aanvraag@merin.nl of 088-7620276Wij helpen u graag verder.

Merin inspiratieboek

Bekijk de vele interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Receptie
  • 24/7 toegang
  • Smart Office
  • Restaurant
  • Terras
  • Lift

Kaart

Bereikbaarheid

Met de auto is Noordkaap uitstekend te bereiken dankzij de ligging aan de op-/afrit van de J.F. Kennedylaan. Daarnaast is het stadscentrum en de snelwegen A2, A50 en A58 eenvoudig bereikbaar binnen een paar minuten. Voor het gemak liggen de Ikea en een tankstation om de hoek.

Voor reizigers met het openbaar vervoer kan het gebouw bereikt worden met de bus vanaf Station Eindhoven en ligt het gebouw op minder dan 10 minuten loopafstand van bushalte Bisschop Bekkerslaan.

Uw contactpersoon

Danielle Bevers

Client Relationship Manager Eindhoven


aanvraag@merin.nl