Yin Yang Utrecht Rijnsweerd

Euclideslaan 1

Utrecht

1.366 m²

€ 165,-/m²


Euclideslaan 1
Utrecht

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.366 m²
Vanaf 163 m²
Parkeerplaatsen € 1.000,- per jaar
Huurprijs € 165,-/m²

Kantoorruimte in Utrecht

Het kantoorgebouw Yin Yang in Utrecht aan de Euclideslaan 1 is gelegen op een mooie locatie in Rijnsweerd. Het 7000 m² grote kantoorgebouw heeft een energielabel A en beschikt over verschillende faciliteiten zoals een receptie, catering, vergaderruimtes en voldoende parkeergelegenheid. Yin Yang biedt elk type ondernemer dan ook volop mogelijkheden.

Met plezier naar je werk in Yin Yang

Een leuke werkplek brengt plezier en is goed voor de gezondheid. In Yin Yang is het plezierig werken met vele faciliteiten binnen handbereik.

Nieuwsgierig? Bekijk hier onze video van Yin Yang in Utrecht.

Boetiekkantoor Yin Yang

Boetiekkantoor Yin Yang is van alle gemakken voorzien. Merin boetiekkantoren zijn werkplekken waar je met plezier naar je werk gaat. Een boetiekkantoor is comfortabel, eigenzinnig en dynamisch. En altijd uniek. Ze zijn zo ingericht dat je in beweging komt. Je mensen ontmoet en geïnspireerd wordt door de ruimte.

De centrale entree met een representatieve ontvangstruimte biedt bezoekers een warm welkom. Daarnaast beschikt Yin Yang over lunchfaciliteiten en een koffie corner waar iedereen terecht kan voor een goede kop koffie.

Vergaderen in Yin Yang? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden in de verschillende vergaderruimtes.

Smart Office Yin Yang

In Yin Yang zijn binnenkort moderne en hoogwaardige kant-en-klare kantoorunits van Smart Office beschikbaar op de tweede verdieping. Smart Office is de perfecte plek om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het kantoorgebouw zijn gevestigd.

Smart Office huurders kunnen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. De kantoorunits zijn al beschikbaar vanaf 2 werkplekken. Neem snel een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie.

Beschikbaarheid

Reguliere kantoorruimte in Yin Yang:

Eerste verdieping: 615 m²
Vierde verdieping: 588 m²
Vijfde verdieping 163 m²

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Merin via aanvraag@merin.nl of 088-7620276Wij helpen u graag verder.

Merin inspiratieboek

Bekijk de vele interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Uitstekende ligging
  • 24/7 toegang
  • Restaurant
  • Receptie
  • Smart Office turnkey kantoorunits

Kaart

Bereikbaarheid

Yin Yang ligt op kantorenpark Rijnsweerd in Utrecht Oost, direct aan de afslag van de A27 en A28. Daarnaast is het gebouw eenvoudig met de auto te bereiken via de A12.

Uw contactpersoon

Carine Kropmans - Client Relationship Utrecht Merin

Carine Kropmans

Client Relationship Manager Utrecht


aanvraag@merin.nl