Indigo Den Bosch

Europalaan 2

Den Bosch

€ 140,-/m²


Europalaan 2
Den Bosch

Type Kantoorruimte
Beschikbaar
Vanaf 35 m²
Parkeerplaatsen € 350,- per jaar
Huurprijs € 140,-/m²

Smart Office in Indigo Den Bosch

Aan de Europalaan 2 in Den Bosch ligt het Merin kantoorgebouw Indigo. In dit gebouw vind je het Smart Office kantoorconcept met kant-en-klare kantoorunits. Het gebouw is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 1 tot 8 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast is Indigo voorzien van een gedeelde vergader-, brainstorm- en lunchruimte, waar verschillende faciliteiten aanwezig zijn. Het gebouw is in 2016 gerenoveerd, en heeft een modern design gekregen.

Beschikbaarheid

Op dit moment is de beschikbaarheid beperkt in Indigo. Een unit van 2-4 werkplekken huur je hier al voor € 525,- per maand ‘all- in’. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai je Smart contract samen. Neem contact op met ons via aanvraag@merin.nl of bel naar 088-7620276.

Boetiekkantoor Blauw

Het gebouw Indigo maakt deel uit van het Merin boetiekkantoor Blauw, waar gebruik gemaakt kan worden van aanvullende faciliteiten. In het restaurant kun je  terecht voor een goede kop koffie, een gezond ontbijt, een verrassende lunch en heerlijke versnaperingen. Het is de perfecte ruimte om je klanten te ontvangen en mensen te ontmoeten.

Huurders in Indigo

Red Bluejay, IPV opleiding en training, Catcom, Digital Tribes, Health4Holland, It’sMyLife, LOT in progress, 2Divorce, Rebel It, The Talent Selection Company, House of OI, Quadriceps, Nicole Schipper SEARCH & SELECTION, Hygiëne plan, OAMKB, IP Campus, Saulan, De Haas opticiën.

Inspiratie

Bekijk interieurideeën voor het eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Restaurant
  • Royale entree
  • Fitnessruimte
  • Vergaderruimtes
  • Parkeerfaciliteiten
  • Boetiekkantoor Blauw

Kaart

Bereikbaarheid

Indigo ligt op terrein de Herven, naast de Bosse woonboulevard, en  ligt direct aan de op- en afritten van de A2 en op steenworp afstand van de A59. Op loopafstand bevindt zich een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar NS station ’s-Hertogenbosch.

Uw contactpersoon

Danielle Bevers

Client Relationship Manager Eindhoven


aanvraag@merin.nl