Den Bosch Europalaan 6 Blauw Ultra

Europalaan 6

Den Bosch

€ 125,-/m²


Europalaan 6
Den Bosch

Type Kantoorruimte
Beschikbaar
Vanaf 40 m²
Parkeerplaatsen €350,- per jaar
Huurprijs € 125,-/m²

Representatief kantoorgebouw

Dit representatieve kantoorgebouw aan de Europalaan 6 in Den Bosch heeft een moderne uitstraling. Het biedt verschillende kantoorruimtes verdeeld over vier bouwlagen. Met een nette entree, veel lichtinval en een pantry per kantoorruimte, is het een ideale plek om je bedrijf te vestigen. Het is een rustige locatie op een centrale plek. Het gebouw biedt alle mogelijkheden om het kantoor precies aan te passen aan jullie wensen zodat het perfect aansluit bij jullie bedrijf.

Smart Office in Ultra in Den Bosch

In het gebouw Ultra vind je het Smart Office kantoorconcept met kant-en-klare kantoorunits. Ultra is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 10 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai je Smart contract samen.

Oost, West BLAUW best!

Het gebouw maakt deel uit van het Merin boetiekkantoor Blauw, waar je gebruik kan maken van aanvullende  faciliteiten. In het restaurant kun je terecht voor een goede kop koffie, een gezond ontbijt, een verrassende lunch en heerlijke versnaperingen. Het is de perfecte ruimte om je klanten te ontvangen en mensen te ontmoeten.

Beschikbaarheid

Op dit moment is de beschikbaarheid op aanvraag. Kantoorruimte in de naastgelegen gebouwen bekijken? Dat kan in Azur of Cyaan. Samen met u bekijken wij graag de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder via aanvraag@merin.nl of of bel naar 088-7620276.

Inspiratie

Bekijk interieurideeën voor het eigen kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Smart Office kantoorunits
  • Veel ruimte voor personalisatie
  • Vergaderfaciliteiten
  • Bereikbaarheid
  • Frisse uitstraling
  • 24/7 toegang

Kaart

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt op bedrijventerrein de Herven, naast de Bossche woonboulevard, en ligt direct aan de op- en afritten van de A2 en op steenworp afstand van de A59. Op loopafstand bevindt zich een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar NS station ’s-Hertogenbosch.

Uw contactpersoon

Danielle Bevers

Client Relationship Manager Eindhoven


aanvraag@merin.nl