Fellenoord Eindhoven kantoorruimte

Fellenoord 200

Eindhoven

834 m²

€ 135,-/m²


Fellenoord 200
Eindhoven

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 834 m²
Vanaf 151 m²
Parkeerplaatsen €1100,- per jaar
Huurprijs € 135,-/m²

Kantoorruimte in het centrum van Eindhoven

Dit opvallende en moderne kantoorgebouw maakt deel uit van een kantoorlocatie met drie torens in het zakelijke hart van Eindhoven. Het gebouw is gerenoveerd met nieuwe toiletgroepen, nieuwe plafonds voorzien van LED- verlichting en transparante toegangspuien naar de kantoorruimtes.

In de omgeving zijn ook bekende organisaties als PostNL, ABN Amro, ING Bank en UWV gevestigd. Het centrum van Eindhoven met al haar voorzieningen is om de hoek.

Smart Office: FRITS

Nieuw in Fellenoord 200 zijn de kleine Smart Office kantoorunits met de naam FRITS. Op de tweede en vierde verdieping heeft Merin deze kant-en-klare Smart Office units ontwikkeld die te huur zijn voor een all-in huurprijs. Hier huur je al een unit vanaf 2 werkplekken. De vergaderruimte en pantry deel je met je buren. Neem een kijkje op de website van Smart Office voor meer informatie of bekijk de video tour.

Beschikbaarheid

Op dit moment kan Merin nog diverse kantoorunits aanbieden in Fellenoord 200. Neem voor het actuele aanbod in vrijblijvend contact op met Merin via 088-7620276 of mail naar aanvraag@merin.nl. Wij helpen u graag verder. De beschikbaarheid van de Smart Office units wordt actueel weergegeven op de Smart Office website.

Inspiratie

Nieuwsgierig hoe uw kantoorunit in Frits er uit kan zien? Bekijk dan hier de Frits video tour in Eindhoven.

Laat je inspireren met de interieurideeën van Merin voor het eigen kantoor in ons inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Parkeerdek
  • Fietsenstalling
  • Centrumlocatie
  • Vergaderfaciliteiten
  • Representatieve uitstraling
  • Kant-en-klare Smart Office kantoorunits

Kaart

Bereikbaarheid

Het kantoorgebouw ligt op loopafstand van het  trein- en busstation van Eindhoven. Voor automobilisten ligt het gebouw gunstig bij een knooppunt van uitvalswegen, waarlangs het een kleine twee kilometer rijden is naar de A2.

Uw contactpersoon

Danielle Bevers

Client Relationship Manager Eindhoven


aanvraag@merin.nl