Eindhoven Luchtruim kantoorruimte

Flight Forum 120-164

Eindhoven

€ 130,-/m²


Flight Forum 120-164
Eindhoven

Type Kantoorruimte
Beschikbaar
Vanaf 32 m²
Parkeerplaatsen €1000,- per jaar
Huurprijs € 130,-/m²

Kantoorruimte in LUCHTRUIM op Flight Forum in Eindhoven

Luchtruim behoort tot één van de Merin boetiekkantoren en is een plek waar je met plezier naar je werk gaat. Onze boetiekkantoren zijn comfortabel, eigenzinnig en dynamisch. En altijd uniek. Ze zijn zo ingericht dat je in beweging komt. Je mensen ontmoet en geïnspireerd wordt door de ruimte en door wat er gebeurt. Luchtruim beschikt over grote kantoorvloeren, een espressobar, een restaurant, vergaderfaciliteiten, fitness en privé parkeren. Meer weten? Kijk dan op de website van LUCHTRUIM.

Huurders in het gebouw

Merin Management, Infrastructure Services and Projects, AMX UK Limited, ASML, Colombus Mckinnon Benelux, Equipe Zorgbedrijven, Getronics NV, Holland Immo Group, J.E.S.M. Martens Cresa Eindhoven, Novaform vastgoedontwikkelaars, Odin Wear, Red Rose Design, Start People, USG Engineering, USG People, USG People Professionals.

Beschikbaarheid

Op dit moment is de beschikbaarheid in het Merin boetiekkantoor LUCHTRUIM op aanvraag. Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het creëren van de ideale werkplek voor uw organisatie tijdens een persoonlijke rondleiding.

Inspiratie

Bekijk interieurideeën voor jullie eigen kantoor in ons inspiratieboek.  


  • vergaderruimtes
  • catering
  • fitnessruimte

Kaart

Bereikbaarheid

Luchtruim ligt op het Businesspark Flight Forum, naast Eindhoven Airport. Vanaf hier heb je snel toegang tot de rest van Nederland, België, Duitsland, en de rest van Europa. Het gebouw ligt dichtbij de A2. Vanaf het centraal station Eindhoven rijden verschillende bussen, die stoppen voor de deur van Luchtruim.

Uw contactpersoon

Danielle Bevers

Client Relationship Manager Eindhoven


aanvraag@merin.nl