Fultonbaan kantoorgebouw Nieuwegein

Fultonbaan 30

Nieuwegein

1.918 m²

€ 110,-/m²


Fultonbaan 30
Nieuwegein

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 1.918 m²
Vanaf 235 m²
Parkeerplaatsen €250 per jaar
Huurprijs € 110,-/m²

Werken op een zichtlocatie in Nieuwegein

Het representatieve kantoorgebouw Design House ligt op een mooie zichtlocatie in Nieuwegein. Design House bestaat uit drie bouwlagen, gelegen aan de doorgaande weg. Het gebouw is ruim opgezet met grote en lichte vloeren, welke hoogwaardig worden opgeleverd. Het gebouw is uitermate geschikt voor het creëren van een eigen identiteit op een prominente plek. In de directe omgeving is het winkelcentrum Cityplaza te vinden, evenals het prachtige park Oudegein, de groene long van Nieuwegein.

Ondernemen in Design House

Ondernemen in Design House biedt vele mogelijkheden. Voor de verhuur kan Merin meerdere vloeren aanbieden in verschillende metrages.

Beschikbaarheid Design House

Op dit moment is er 1.918 m² kantoorruimte beschikbaar in Design House. De beschikbare kantoorunits bevinden zich op zowel de begane grond als op de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond en op de tweede verdieping zijn grotere metrages beschikbaar boven de 600 m².

Smart Office Nieuwegein

Op zoek naar een kleinere kantoorruimte in Nieuwegein die instapklaar is? Dan kan Merin het Smart Office concept aanbieden in het gebouw de KuifmeesHet is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd. Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Laat je inspireren

Bekijk de vele interieurideeën voor elke type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Representatie entree
  • Zichtlocatie
  • Lift aanwezig

Kaart

Bereikbaarheid

Design House is met de auto uitstekend bereikbaar via het knooppunt Lunetten, waar de A12 en A27 elkaar kruisen. Ook de A2 is in slechte enkele minuten met de auto bereikbaar.
Voor reizigers met het openbaar vervoer ligt er een bushalte op slechts 2 minuten loopafstand van het gebouw. Vanaf hier rijden er regelmatig bussen richting Utrecht Centraal.

Uw contactpersoon

Carine Kropmans - Client Relationship Utrecht Merin

Carine Kropmans

Client Relationship Manager Utrecht


aanvraag@merin.nl