Galjoenweg 68 Maastricht bedrijventerrein bedrijfsruimte huren

Galjoenweg 68

Maastricht

22.552 m²

€ 50,-/m²


Galjoenweg 68
Maastricht

Type Bedrijfsruimte
Beschikbaar 22.552 m²
Vanaf 1.815 m²
Parkeerplaatsen inclusief
Huurprijs € 50,-/m²

Bedrijfsruimte huren in Maastricht

Op zoek naar een grote bedrijfsruimte als ondernemer? Dat kan aan de Galjoenweg 68 in Maastricht. Merin biedt hier representatieve en zelfstandige bedrijfsruimtes aan op een groot terrein dat onderdeel is van de Beatrixhaven, het grootste industriële bedrijventerrein van Zuid-Limburg.

Er zijn 10 apart te verhuren multifunctionele bedrijfsruimtes beschikbaar, met bijbehorende kantoorfaciliteiten. Wenst u een grotere ruimte? Door de ruimtes te combineren is er flexibiliteit in de grootte van de ruimtes. Merin denkt graag met u mee.

Ondernemen in de Beatrixhaven

Iedere bedrijfshal is 24/7 toegankelijk en beschikt over twee overheadpoorten. Bij unit 1 en unit 10 zijn loading docks aanwezig (3 per unit). Het grote parkeerterrein biedt alle ruimte voor auto’s, vrachtwagens en trailers. Het parkeerterrein heeft een elektrische schuifpoort om het terrein veilig af te kunnen sluiten.

Beschikbaarheid

Momenteel kan Merin in totaal 17.557 m² aan ruimte aanbieden. De bedrijfshallen zijn beschikbaar in units vanaf 1.815 m² (exclusief bijbehorend kantoor van 283 m²). Daarnaast is er separate kantoorruimte beschikbaar vanaf 381 m² tegen een huurprijs van € 75,- per m².

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om de ideale ruimte te creëren en het complete opleveringsniveau nader toe te lichten. Neem vrijblijvend contact op met Merin via aanvraag@merin.nl of op het telefoonnummer 088-7620276.

Laat je inspireren

In het Merin inspiratieboek hebben we alvast enkele interieurideeën voor u verzameld.


  • 24/7 toegang
  • Loading docks (3x bij unit 1 en 10)
  • Overheaddeuren (2 per unit)
  • Elektrische toegangspoort

Kaart

Bereikbaarheid

Het terrein aan de Galjoenweg is uitstekend te bereiken met de auto door de goede ligging aan de A2 (Eindhoven - Maastricht) en de A79 (Heerlen - Maastricht). Voor zowel auto's als vrachtwagens en trailers is er een ruim aanbod aan parkeergelegenheid.

Treinstation Maastricht Noord ligt op slechts enkele minuten loopafstand met verbindingen naar Heerlen en Maastricht Randwyck. Daarnaast vertrekken er vanaf P+R Maastricht Noord regelmatig bussen naar onder andere het Centraal Station, de Markt, Mosae Forum en Gulpen.

Uw contactpersoon

Bas van Esterik - Client Relationship Manager

Bas van Esterik

Client Relationship Manager


aanvraag@merin.nl