Hastelweg 255 - Eindhoven voorkant

Hastelweg 255

Eindhoven

2.883 m²

€ 80,-/m²


Hastelweg 255
Eindhoven

Type Bedrijfsruimte
Beschikbaar 2.883 m²
Vanaf 131 m²
Parkeerplaatsen gratis op eigen terrein
Huurprijs € 80,-/m²

Bedrijfsruimte op bedrijventerrein De Hurk

Dit bedrijfscomplex van Merin ligt op bedrijventerrein De Hurk te Eindhoven. Dit bedrijventerrein is van oudsher het meest bekende en populaire terrein in de regio Eindhoven.

De Hastelweg is recent gerevitaliseerd en voorzien van nieuwe bestrating en openbare parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn onder andere Beamix Nederland B.V., Van Straten B.V., Color Matrix, Kempair Klimaatbeheersing B.V., Holland Art Group, Sims Recycling en Kantoormeubelland B.V. gevestigd.

Beschikbaarheid

Naast circa 2.195 m² bedrijfsruimte a € 45,- per m², kan Merin 688 m² kantoorruimte a € 90,- per m² aanbieden. Op de begane grond betreft het 2.195 m² bedrijfsruimte met daarnaast nog 131 m² kantoorruimte. De overige beschikbare kantoorruimtes zijn ter grootte van 267 m², 155 m² en 135 m².

De verhuur van kantoorruimte kan enkel plaatsvinden wanneer dit ter ondersteuning is van de bedrijfsactiviteiten van uw organisatie. Uit hoofde van het bestemmingsplan kan Merin een los kantoor niet verhuren.

Informatie

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op via aanvraag@merin.nl. Dan bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden.

Interieurideeën

Bekijk hier interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • Goed bereikbaar
  • Bedrijventerrein De Hurk
  • Bedrijfsruimte & kantoorruimte
  • Ruime parkeergelegenheid

Kaart

Bereikbaarheid

Het complex ligt direct aan de A2 en de ringweg van Eindhoven. Voor reizigers met het openbaar vervoer ligt op loopafstand een bushalte met directe verbindingen met NS station Eindhoven.

Uw contactpersoon

Danielle Bevers

Client Relationship Manager Eindhoven


aanvraag@merin.nl