Friedman Hogehilweg 4 Amsterdam Zuidoost

Hogehilweg 4

Amsterdam

100 m²

€ 165,-/m²


Hogehilweg 4
Amsterdam

Type Kantoorruimte
Beschikbaar 100 m²
Vanaf 30 m²
Parkeerplaatsen € 1.950,- per jaar
Huurprijs € 165,-/m²

Zakelijke kantoorruimte in Amsterdam Zuidoost

Het moderne en zakelijke kantoorgebouw Friedman aan de Hogehilweg 4 ligt in Amsterdam Zuidoost. Op loopafstand ligt de Amsterdamse Poort met een winkelcentrum en bijvoorbeeld de IKEA. Het gebouw is voorzien van een groen energielabel B.

Smart Office Friedman kantoorruimte Amsterdam

In het kantoorgebouw Friedman heeft Merin het Smart Office kantoorconcept met kant-en-klare kantoorunits ontwikkeld. De Smart Office vloer op de begane grond is voorzien van kleine kantoorruimtes, variërend van 2 tot 8 werkplekken. Het is de perfecte plaats om samen te werken en kennis uit te wisselen met andere bedrijven die ook in het gebouw zijn gevestigd.

Daarnaast kan iedereen gebruik maken van de gedeelde faciliteiten zoals een vergaderruimte en een koffiecorner. Huren is al mogelijk vanaf € 825,- per maand. Neem voor de actuele beschikbaarheid een kijkje op de website van Smart Office en stel in een handomdraai een Smart Office contract samen.

Keynes Club boetiekkantoor

Schuin tegenover het gebouw Friedman ligt de Keynes Club aan de Hogehilweg 8. De Keynes Club is een boetiekkantoor van Merin, waar een restaurant gevestigd is. Daarnaast zijn hier vergaderruimtes en een fitness ruimte beschikbaar. Huurders van het gebouw aan de Hogehilweg 4 kunnen hier ook gebruik van maken.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op www.keynesclub.nl.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er in totaal circa 100 m² kantoorruimte beschikbaar. Dit is in de vorm van Smart Office. Conventionele vloeren zijn reeds verhuurd.

Meer weten? Neem dan contact op met Merin voor meer informatie of voor het inplannen van een bezichtiging. We zijn bereikbaar op 088-7620276 of per mail naar aanvraag@merin.nl.

Laat je inspireren

Bekijk nu de vele interieurideeën voor elk type kantoor in het Merin inspiratieboek.


  • 24/7 toegang
  • Instapklare kantoorunits
  • Vergaderfaciliteiten
  • Groen energielabel B
  • Grote werkvloeren
  • Restaurant in Keynes Club

Kaart

Bereikbaarheid

Het gebouw ligt op loopafstand van station Bijlmer en metrostation Bullewijk. Ook de bushaltes zijn heel dichtbij. Met de auto bent u zo op de A9 en de A2.

Uw contactpersoon

Wouter Beeldman - Client Relationship Manager

Wouter Beeldman

Client Relationship Manager Amsterdam


aanvraag@merin.nl